Ma találtam meg ezt a kérdést és pont engem is érdekelne rá a válasz, de még nem kapott az illettő semmit se hozzá. Válaszolnátok nekem rá?
Kérdés:
"Amennyiben előrehozott érettségit teszek le valamilyen tárgyból (jelen esetben angol nyelvből) és ha mondjuk nem annyira jól sikerül az írásbeli, mint amennyire én vártam, és ha nem megyek el szóbelizni, akkor automatikusan bekerül az 1-es a bizonyítványomba HA a következő alkalommal megpróbálom az angol érettségit és az már sokkal jobban sikerül? Mind a kettő eredménye bekerül az érettségibe vagy csak automatikusan 1 amelyik a jobb?
Tanár azt mondta, hogy ha nem megyek szóbelizni beírják az 1-est, de ha következő alkalommal elmegyek (12. év végén) és újra leteszek egy közepet akkor valami törzslapot adnak, amin az áll hogy az 1-est javította mondjuk 5-re."
Köszönöm előre is a választ. Írhattok oda is, de ha majd itt hamarabb kapok választ, akkor beírom neki oda a felvi-re is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!