Nem pont ide tartozik de válaszolnátok léci?
Én egy 13 éves lány vagyok , és 3 barátnőmmel csináltunk egy "rossz kislány" klub-ot ami végülis arról szól hogy havonta 3-4 -szer, és jól berugunk , elszívunk egy-két cigit , meg energiaitalozunk...és nagyon jókat beszélgetünk...fiúkról...gondjainkról...
És aznap mikor ezek az esték lesznek...(mert ilyenkor ott alszunk mindig másnál)...és ezeken a esték előtti délutánokat 8-an töltjük..mi négyen és a pasijaink...
A lényeg vagyis a kérdés: Ez nagyon rossz hogy néha ilyen vad napokat tartunk??? :S (6) :)
szerintem ehez még fiatalok vagytok, de ti tudjátok.
és a cigit inkább felejtsétek el. büdös, undorító szokás és csúnya leszel tőle. sárga fogak, a körmeidet is elcsúfítja, a hangodat is, köhögni fogsz tőle... stb és még sorolhatnám a károkat amiket okoz.
Max. kórházba kerültök.Energiaitalra alkoholt vagy koffeint inni tilos!
Most még 1-2 szál cigi egy ilyen estén,később 1-2 doboz...
Végülis mindenki a saját életét teszi tönkre úgy ahogy tudja.
15/L
vad?
a vadság nem itt kezdődik...!
Cigaretta? Berúgtok?? Ez a mai fiatalság... :D
13 évesen az kéne hogy a legnagyobb gondod legyen, hogy bekerülsz e a gimibe, vagy se, és arra sokat kellene tanulnod.
Egyáltalán mire jó most hogy cigiztek meg piáltok? Nem menő, még mielőtt leírnád. Energiaital még... elmegy. Régen én is ittam amikor sokat kellett tanulnom, de valamikor kicsit sok volt aztán megfájdult a hasam de ez most csak egy kis személyes tapasztalat volt. Lényeg hogy azt sem kéne túlzásba vinni.
Végezetül leírom, hogy ez nem vad, hanem önpusztító, és FELESLEGES! És ezt most nem azért mondod mert lenézem a tevékenységeteket, hanem mert kb ez az igazság. A sok alkoholtól meg nikotintól nem lesz nektek soha de soha jobb.
13 éves koromba ilyen életet éltem, és pontosan ezzel tettem tönkre az életem. Tanuljatok a példámból és ne csináljatok ilyet. 13 évesen énis igy gondolkoztam de most már tudom nagyon nagy hiba volt. Szerencsére jó útra tértem és boldog vagyok.
L/17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!