Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Nem pont ide tartozik de...

Nem pont ide tartozik de válaszolnátok léci?

Figyelt kérdés

Én egy 13 éves lány vagyok , és 3 barátnőmmel csináltunk egy "rossz kislány" klub-ot ami végülis arról szól hogy havonta 3-4 -szer, és jól berugunk , elszívunk egy-két cigit , meg energiaitalozunk...és nagyon jókat beszélgetünk...fiúkról...gondjainkról...

És aznap mikor ezek az esték lesznek...(mert ilyenkor ott alszunk mindig másnál)...és ezeken a esték előtti délutánokat 8-an töltjük..mi négyen és a pasijaink...

A lényeg vagyis a kérdés: Ez nagyon rossz hogy néha ilyen vad napokat tartunk??? :S (6) :)

2010. aug. 1. 21:21
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
86%

hát elég cinkes xD

mmint a "nagyobbak" nem igy vadulnak... ez nem vadulás :D =D

ha csak a feeling kell, akkor pl a cigit nyugodtan mellözni is lehtne akár, de titudjátok x)

2010. aug. 1. 21:43
 12/19 anonim ***** válasza:
Valószínűleg ez a Ti korotokban irtó vagánynak tűnhet. Nem tudom, hallgatnátok-e bármilyen tanácsra, ami ellene szól. Nekem egészen biztosan nem lenne vonzó egy ilyen lány (hozzám illő korban sem), illetve a lányomnak se engedném, ha ez aktuális lenne. Remélem, hamar kinövitek. Az észérveket nem hiszem, hogy ne tudnátok.
2010. aug. 1. 21:51
 13/19 anonim ***** válasza:
50%

cigit ne

többit tolhatjátok

de a havi 3-4 alkalom kicsit sok. 13 évesen inkább 3-4 havonta kéne ez vagy még ritkábban sőt akár soha

2010. aug. 1. 22:11
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Ha ilyen gyakran csináljátok, akkor az egy idő után unalmas lesz, nem is beszélve arról, hogy nem is túl egészséges.

Az jó ötlet, hogy csináltok közös estéket, de ráértek még bevadulni.

2010. aug. 1. 22:24
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Egy kis kekeckedés:

A vadulásban nem az a lényeg, hogy van benne valami spontán, ösztönös dolog? Na mármost, ti jó előre elterveztétek, hogy ez a "spontán vadulás" hogy fog kinézni, te még meg is kérdezted ebben a fórumban, hogy szabad-e. Nem fura ez neked egy kicsit? Persze, próbáljátok ki 1x, ha annyira akarjátok, de ha már olyan vagányak akartok lenni, akkor kicsit több fantáziátok nem volt? Minden tini ezt csinálja, hogy "kemény" legyen: cigi, pia, drog, szex, energiaital, stb... Szerintem például sokkal vagányabb, ha mondjuk elmentek éjszakai túrázni vagy sátrazni valami eldugott helyre, amire a besz@ri többség gondolni sem mer. Anyuka és apuka ugyanennyire fog félteni, mert az is veszélyes, csak éppen nem káros. Az érdeklődésetektől függően sok minden más ilyen is létezhet. Ne érjétek be ilyen olcsó ötletekkel, mint a szokásos szenvedélyek!

2010. aug. 1. 22:33
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
folyt.: mi egyébként ilyen korban kibéreltünk estére egy tornatermet és max. hangerőn metallicára teremfociztunk, amíg bírtuk. Na az vadulás volt, de nem tettük tönkre magunkat és jól szórakoztunk.
2010. aug. 1. 22:35
 17/19 anonim válasza:
ez gááááázzzzzzz........xD
2010. aug. 2. 02:59
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Oké rájöttem,hogy az a szó,hogy gyerekkor eltűnt.Mindenki játszani akarja a nagymenő embert.Hát hajrá csináljátok.Ettől nem lesztek többek az életben,és még tönkre is teszitek magatokat.Bravo.

17/L

2010. aug. 2. 08:57
 19/19 anonim válasza:
utolsóval egyetértek ;)
2010. aug. 4. 00:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!