Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ismerkedjek ha vidéken élek elég kis városban?
,,Nincs gimi, tanárokkal és végzős fiúkkal, tele tesztoszteronnal?"
De, szerintem 35 évesen pont egy egyetem előtt álló gimnazista fiú kell neki... Ferfi tanar meg nem nagyon van, max nős vagy 50+ os.
Sajnos ismeretségi körömben is ezt látom, hogy vidéken eleg nehez párt találni ha gimiben, egyetemen nem sikerült. Amúgy is tömegesen vándorolnak ki az országból a fiatalok, emellett pedig sokan mennek egyetemre gimi után a nagyvárosokba és ott is maradnak.
Az emberek ma már alig merik megszólítani egymást, a szórakozóhelyet meg hagyjuk is - a válság miatt vidéken nem akarod látni milyen kihaltak, kb a tőalkoholistakkal talalkozhatsz.
Szóval marad a társkereső vagy költözés
Internet,okos telefon és autók korában nem igazán értem a kérdést. Tudom a pesti méregzöldek most mérgesek lesznek de vidéken autó nélkül félember vagy,ahogy internet és okostelefon nélkűl is. (Ugye nem is olyan olcsó a vidéki lét:)?)
Szóval azért minden faluhoz közel kis vagy nagyváros van. Minden nagyvároshoz közel akad egy nagy város. Közel 25-50km maximum. Ha azt nézzük közúton tudsz egy átlag 70et menni 30-40perc alatt ott vagy. (Jelzem BP két pontja közt több is lehet az út)
Viszont a magyar vidék eszaki, észak-kaleti országrészben tele van együttélésre alkalmatlan emberekkel,buszon vonaton is balhéznak. Ezért sem szállnék egy buszra, vonatra velük. Ez ismerkedési szempontból is rányomja a bélyegét a dolgokra.
Viszont a kérdező járt általános és középiskolába.
Az ált iskola ha nem is a saját lakhelyén de annak 5-10kmes körzetében van,összegyűjti a környékről a gyerekeket. Ott anno lehetett ismerkedni környékbeliekkel barátilag.
Bukás elköltözés ...leszámítva 15 en ballagnak egy éven 8adikból minimum!! Ez a 15 gyerek általában 1 iránybamegy középiskolába ha 2 vagy több ellentétes irányba az már nem rossz környék. Oda-vissza úton minimum lehet ismerkedni ....
Tudom ez a lepra buszos ellenpéldaja volt:).
Tehát a kérező elpudkázta az emberi kapcsolatok kialakítasát 6-20éves kora közt. Ha akadtak volna jó barátai akkor azok vitték volna magukkal olyan szituaciokba ahol lehet ismerkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!