Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Ha új városba költözök,...

Ha új városba költözök, hogyan ismerkedjek?

Figyelt kérdés
Nemrég új városba költöztem a munkám miatt. Itt nem ismerek senkit, és nagyon egyedül érzem magam. A kollégáimra ilyen szempontból nem igazán van mit számitani... Elképzeltem hogy odamegyek random emberekhez, hogy "sziasztok, megjöttem", de ezt nem találom járható útnak. Valaki volt már hasonló helyzetben?

2020. aug. 9. 10:20
 1/7 anonim válasza:
Menj konditerembe ott jól lehet ismerkedni.
2020. aug. 9. 11:26
 2/7 anonim válasza:

Fiú vagy lány vagy?

És hova költöztél? :)

2020. aug. 9. 11:44
 3/7 anonim válasza:
"sziasztok, megjöttem", de ezt nem találom járható útnak. Ezzen behaltam, igen légyszives ne is tedd meg, többség csak megijed. Tényleg írhattál volna várost, amúgy.Vegyél fel valami hobbit, csatlakozz egy ottani közösséghez, néha szoktak lenni szociális eventek. Akkor ott például simán oda lehet menni emberekhez. Akár elmehetsz valahova önkénteskedni, az lehet kevesebb idő, mint ha elkezdenél sportolni. Facebook csoporttal is próbálkozhatsz, igazából nekem még innen is volt barátom.Sok sikert!
2020. aug. 9. 11:57
 4/7 anonim válasza:
melyik város? korod? nemed?
2020. aug. 9. 12:35
 5/7 anonim válasza:

Számomra ez a "sziasztok megjöttem" pozitív benyomást keltene, lehet nevetnék is rajta, és abszolút jó első benyomás lenne. De a sok zárkózott embert valószínű megijesztenéd vele.

24F Budapest

2020. aug. 9. 16:27
 6/7 anonim válasza:
Biztos van annak a városnak, falunak egy olyan hírportálja, amiből megtudhatod, hogy milyen programokkal készülnek, pár ilyenre elmész, akkor már ott meg tudsz ismerkedni falubeliekkel, vagy városbeliekkel, megtudhatod, mit érdemes megnézni, megismerni abból a városból, és láthatják, hogy érdeklődsz a városuk iránt, ez már pozitív benyomást kel rólad. Aztán a többi kialakul. Ha víz melletti a város, mint Győr például, biztos van valamilyen evezős szakosztálya, vagy ha mellette vannak hegyek, akkor olyan túracsoport, akikhez csatlakozhatsz.
2020. aug. 10. 09:25
 7/7 anonim válasza:
jav.: pozitív benyomást KELT rólad.
2020. aug. 10. 09:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!