Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ismerkedjek ha vidéken élek elég kis városban?
Figyelt kérdés
Ti hogy ismerkedtek így? Akik kis városban, faluban laktok mi a megoldás? Nő vagyok 35 éves. Munkahely nem opció sajnos.2022. nov. 9. 15:21
11/23 anonim válasza:
Nem egy bonyolult dolog a párkeresés, ha ronda vagy akkor sehol, ha jól nézel ki akkor bárhol.
12/23 anonim válasza:
Ja bocs, most olvasom, hogy 35 fölött vagy, akkor te már sehol. Legalább is reméljük már nem fogsz kelleni senkinek se. Vagy azt kívánom, hogy pontosan annyira keljék, mint ma egy átlagos pasas, akiket 18 évesen elküldtél a francba.
13/23 NTBS válasza:
Internetes társkereső oldalak, Itt, Élőben.
15/23 anonim válasza:
Ne a környékedről ismerkedj. Én fiú vagyok ugyan, szintén szingli de a lakóhelyemen tuti nem kezdenék senkivel. Túl sok lenne a közös ismerős, és hamarabb fény derülne az esetleges titkaimra, sumákságaimra amik lehet a kapcsolat rovására menne. Munkahelyemen szintén nem ismerkedem mert oda dolgozni járok be. Net kizárva, utcán boltban itt-ott füles a fülemben külvilág kizárva. Sajnos így kiesett minden lehetőség. A másik hibám hogy én egy lépést nem tennék nők felé. Ha kezdeményezne valaki nagyon talán lehet reagálnék rá, de nagyon nagyon talán. Sok férfi várja hogy a lány kezdeményezzen ezt vedd figyelembe
16/23 anonim válasza:
Hozzá kell tenni, hogy csak a no kezdeményezhet. Tehát valamilyen jelzést kell adnia. Ma már senki se megy csak ugy oda a nokhoz, már ha nem akar börtönbe kerulni.
17/23 anonim válasza:
16os! A válaszod vége mégérne egy?esszét! Tény és való hogy ha jó paai vagy akkor ismerkedhetel ahogy tetszik nincs szabály,ha csúnya vagy akkor zaklatás.
19/23 anonim válasza:
17: Hülyeség. Jelentettek már fel bárkit, mert megkérdezte meginna e vele egy kávét valaki? Nem. Még a tukmálós "sziauram" parfümárusokat sem jelentik fel, nem hogy egy ilyet!
20/23 anonim válasza:
19ez igaz!!! De sok nő szereti a kitartó udvarlást,ha meglepi őket a pasi....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!