Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol ismerkedjek ha vidéken...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol ismerkedjek ha vidéken élek elég kis városban?

Figyelt kérdés
Ti hogy ismerkedtek így? Akik kis városban, faluban laktok mi a megoldás? Nő vagyok 35 éves. Munkahely nem opció sajnos.
2022. nov. 9. 15:21
1 2 3
 1/23 anonim válasza:
23%
Face társkereső, tinder, badoo,yubo, randik.hu vagy akár itt a gyakorin, vagy ha valami kalandra is vágynál vagyaid.hu, eropolis
2022. nov. 9. 15:34
 2/23 anonim ***** válasza:
33%
Költözz fel Pestre ha nem vagy kövér találhatsz partnert.
2022. nov. 9. 15:40
 3/23 anonim ***** válasza:
42%

És ott nincsenek kanok?

Nincs rendőrség, fiatal, sportos srácokkal?

Nincs gimi, tanárokkal és végzős fiúkkal, tele tesztoszteronnal?

Nincs bolt, rendelő, hivatal, posta, utca, ahol járnak férfiak?

...

2022. nov. 9. 16:11
 4/23 Hans Pötterman ***** válasza:
16%
Én itt ismertem meg a Zaszonyt ezen az oldalon.
2022. nov. 9. 16:20
 5/23 anonim ***** válasza:
0%
Melyik vidéken élsz?:)
2022. nov. 9. 17:27
 6/23 A kérdező kommentje:
Somogy megye. Bolho.
2022. nov. 9. 19:03
 7/23 anonim ***** válasza:
94%

Baráti körön keresztül (munkatárs tesója, haver haverja stb)

vagy neten keresztül.

2022. nov. 9. 19:42
 8/23 anonim ***** válasza:
27%
Falunapon!
2022. nov. 10. 07:31
 9/23 anonim ***** válasza:
91%

Net. Csak rengeteg idő, erős idegek, na meg főleg szerencse kell hozzá. De ha nincs más, akkor nem tudsz mit csinálni...

Egyébként ha számodra nem jelent gondot a távolság, akkor valamivel könnyebb. Legalábbis felém nyitnának a fővárosból is sokan vagy más nagyobb városokból (Miskolc, Debrecen stb.), számomra viszont ez kizáró tényező, így elég nehéz.

2022. nov. 11. 11:55
 10/23 anonim ***** válasza:
75%

35éves vagy eddig miért nem találtad meg az igazit?

Vagy elváltál/hosszú kapcsatból lèptél ki?

Nos a környéked nem ismerem,de azt mondanám minden kisváros nagyváros környékén van,feljársz ismerkedni. Mielőtt írod rossz a tömegközlekedés....lehet jobb ha van saját autód ,tudom drága de megadja a szabadságot.

Tiniként falun laktam, akkor rengeteg velem egy korú fiatal volt,akikkel is alakúlt valami, meg amikor 15 vagy30-40 kmre jártunk fel kis illetve nagyobb városba középiskolába a buszon ment az ismerkedés. Falun 2nap alatt összerittyentettünk egy bulit terem ingyen volt hozzá ha rendes volt a pm.

2022. nov. 13. 03:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!