Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ismerkedjek ha még nem tudom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedjek ha még nem tudom melyik városban akarok élni majd? Mi a jó döntés?

Figyelt kérdés
Nem sokára végzek az egyetemmel és egyaránt játszik, hogy Budapestre költözzek, itt maradjak az egyetemvárosomban, vagy a szülővárosomba menjek dolgozni. Mindegyikre nyitott vagyok és több ok szól mindegyik mellett és ellen is, amiket most nem kezdenék sorolgatni. Szerintetek így érdemes most ismerkednem, hogy azt sem tudom hol fogok lakni 1 év múlva?
2021. jan. 24. 14:57
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Soha nem tudod, mit hoz a sors, meg ha valamit el is tervezel, akkor sem biztos, hogy így lesz. Ismerkedj, az is lehet, hogy egy totál más 4.helyen leszel egy év múlva, amit nem is gondolnád.

Én pl a lakóhelyemtol 150 k re találtam rá a ferjemre, és ilyen alapon nem is lett volna szabad megismerkednem vele, hiszen mindketten más városban voltunk megallapodva

2021. jan. 24. 15:08
 2/3 anonim ***** válasza:

Ne gegy pasitól/nőtől tedd függővé a jövődet.

Ismerkedj, aztán majd lesz valahogy. 1 év sok idő.

2021. jan. 24. 15:57
 3/3 anonim ***** válasza:

Sose tudhatod mit hoz az élet, lehet eldöntöd, hogy a szülővárosodban fogsz élni aztán néhány hónap múlva mégis elköltözöl.

Legyél rugalmas és nyugodtan ismerkedj, ha szeretitek egymást minden megoldódik és még az is lehet, hogy egy harmadik városban köttök ki.

2021. jan. 24. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!