Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Meddig érdemes várni, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig érdemes várni, hogy a srác megnyitja-e az instagram üzenetemet?

Figyelt kérdés

Nagyon tetszik egy éve egy srác, próbáltam személyesen megismerni, de nem volt rá lehetőségem, így úgy döntöttem, írok neki egy üzenetet.

Nos, írtam instán, délelőtt, és azóta semmi. Azt tudom, hogy ilyenkor a kérésekbe kerül az üzenet, és ha megnyitja sem látom, hogy látta-e.

Őszintén leírtam, hogy szimpatikus, és nem volt alkalmam személyesen beszélgetni vele, de nagyon szívesen megismerném.

Meddig érdemes ilyenkor várni, hogy egyáltalán megnyitja-e, és ír-e, vagy hagynom kellene a csudába?

Eléggé rosszul esik, mert a mai világban szerintem tuti látta már az üzenetet, csak abban reménykedtem, hogy legalább egy nem-et kapok.

Szerintetek ha egy nap alatt nem válaszol, akkor ez egyértelmű?

2022. nov. 7. 16:53
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Egy életen át! :D
2022. nov. 7. 16:56
 2/9 anonim ***** válasza:

Vannak akik nem tudnak visszautasítani másoknak, mert kényelmesebb ignorálni, nem válaszolni, ha ilyen a srác akkor aztán várhatod.

Másokról nyilván nem tudok nyilatkozni, de én akármilyen üzenetet kapok, igyekszem aznap válaszolni, akár fontos, akár nem, akár csak egy random bármi, mert én is utálom amikor tudom hogy valaki a telefonján lóg de válaszolni nem képes, főleg ha valami fontosról lenne szó.

Nekem sokszor van hogy dolgom van egész nap, és csak később este jutok el oda hogy válaszolgassak az embereknek, szóval simán lehet hogy csak ő is elfoglalt volt éppen, lehet hogy megnyitotta, nem tudott éppen válaszolni, és elfelejtette azóta, nem tudni. Egy szó mint száz, légy türelmes, ha rendes visszaír, ha meg nem, hát... Az is csak őt minősíti ha több nap múlva sem küld egy nem-et sem.

2022. nov. 7. 17:12
 3/9 anonim ***** válasza:
5 év.
2022. nov. 7. 17:48
 4/9 anonim ***** válasza:

Pár óra amúgy semmi, nem mindenki tud/akar 5 percen belül válaszolni, elfoglalt, gondolkozik a válaszon stb.

2-es: Nem is beszélgettek sosem, max. látásból ismerik egymást, vagy a srác még úgy sem.

Ne haragudj, kérdező, de én nemigen szoktam idegeneknek visszaírni. Nő vagyok, sok pasi megkeres, van kulturált üzenet is időnként, de akkor se. Ettől még nem esélytelen számodra, a pasikat kevésbé szokták így „ostromolni”, akár még imponálhat is neki, de ne éld bele magad!

2022. nov. 7. 17:51
 5/9 anonim ***** válasza:
Majd a femcelek kioktatnak,hogy egy pillanatig se.
2022. nov. 7. 19:04
 6/9 anonim ***** válasza:
A büszkeség mindent visz. Van olyan akiért ezer kilométereket utaznak és mégis kukák, amikor lépni kell.
2022. nov. 8. 02:12
 7/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszaitokat!

Nem írt, valószínűleg nem fog, hát ez van na, megpróbáltam. :)

2022. nov. 8. 10:29
 8/9 anonim ***** válasza:
Sajnálom:-( Így van, legalább megpróbáltad. Sokan töketlenkednek itt a GYK-n, hogy évek óta tetszik valaki, és nem mernek nyitni felé, csak ábrándoznak.
2022. nov. 8. 11:42
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszodat. :)

Lépni kell mindig, mert ha elutasítanak, lehet tovább menni.

Szóval mindenkinek hajrá!!

2022. nov. 8. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!