Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a "fear of missing out" dolog nagyon megnehezíti a társkeresést?
Bocsánat azoktól akik nem tudnak angolul, de ez egy olyan kifejezés, amire nem tudtam kapásból magyar megfelelőt írni. Valami olyasmit jelent, hogy az ember azért nem mer elköteleződni valaki mellett, mert mindig azt érzi találhat jobbat, még rengeteg lehetőség áll előtte és ha nem gyűjt össze nagyon sok élményt meg tapasztalatot, akkor sivár lesz az élete.
Amúgy jó dolog az, ha valaki több emberrel is megpróbál párkapcsolatot összehozni, jobban megismeri saját határait, de a szakértők szerint olyan 4-5 partner felett már nagyon gyengül az elköteleződésre, kötődésre való képesség, egy kicsit elkopik érzelmileg az ember és nehéz lesz egy hosszútávú házasságban hűségesen megmaradni, családot egybentartani.
#6: "Te meg bedilizel, mert csak szaladgálsz a sínek között, mert mindegyikre fel akarsz szállni."
Az ilyen már bedilizett, mert elvesztette maga fölött a kontrollt. Ez az egyenes út a kiégéshez. Egyébként elárulnád, miért fogalmazol egyes szám második személyben?
Épeszű, és főleg: lelkileg felnőtt ember ilyen helyzetből azonnsl kilép, minden "médiát" kikapcsol, és szépen elkezd gondolkodni: "Na jó, de ÉN mit akarok VALÓJÁBAN? És elkezd válaszOKAt keresni erre a kérdésre. Mert tisztában van vele, hogy erre több válasz jön majd, amiből összeáll egy, a komplikált valóságnak megfeleló kép.
#10: "és olyan dolgokból is elvárás lesz, amiből a média, főleg közösségi média nyomása/agymosása nélkül nem lenne az adott egyénnek elvárása."
Közösségi média nélkül is lehet (teljes és boldog életet) élni. Meglepő, mi?
#15 már kétszer megcsináltam, nem ugyanaz jött ki, enfp és enfj
Nem tudom ez alapján mekkora a baj velem de nem is érdekel túlságosan 😵💫🤣
16 vagyok
Amúgy a kérdésre, a társtalálással meg az egyéb kapcsolataimmal nincs problémám, úgy értettem a kérdésem a 15-ben hogy mennyire vagyok ezek alapján idióta. Nem mélyedtem el ebben az (ál)tudományban, csak leképernyőfotóztam az eredményeimet :)
Van aki el tud köteleződni, van aki nem. Van olyan ember, aki, ha bemegy a boltba zavarba jön a sok termék láttán. Mindenki más, és a jelenlegi "valósítsd meg önmagad" " te vagy a legfontosabb" világ csak tesz rá egy lapáttal. Ezek az emberek ha megtalálják egymást akkor nincs gond, de, ha olyan embert találnak aki nem igy gondolkozik, akkor szexelnek egy párszor és szakítanak. Nem hiszem, hogy nehezítené a pártalálást.
A teszt pedig Jung-tól származik, annak a továbbfejlesztett változata, egy svájci pszichológus volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!