Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ez a "fear of missing out"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a "fear of missing out" dolog nagyon megnehezíti a társkeresést?

Figyelt kérdés

Bocsánat azoktól akik nem tudnak angolul, de ez egy olyan kifejezés, amire nem tudtam kapásból magyar megfelelőt írni. Valami olyasmit jelent, hogy az ember azért nem mer elköteleződni valaki mellett, mert mindig azt érzi találhat jobbat, még rengeteg lehetőség áll előtte és ha nem gyűjt össze nagyon sok élményt meg tapasztalatot, akkor sivár lesz az élete.

Amúgy jó dolog az, ha valaki több emberrel is megpróbál párkapcsolatot összehozni, jobban megismeri saját határait, de a szakértők szerint olyan 4-5 partner felett már nagyon gyengül az elköteleződésre, kötődésre való képesség, egy kicsit elkopik érzelmileg az ember és nehéz lesz egy hosszútávú házasságban hűségesen megmaradni, családot egybentartani.

2022. nov. 7. 14:49
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
26%
Itt is ez megy hogy megoldások helyett a tanácsok hogy szakits. Es az van lehulyézve aki problémakat akar megoldani
2022. nov. 7. 18:46
 12/25 anonim ***** válasza:
22%

#6: "Te meg bedilizel, mert csak szaladgálsz a sínek között, mert mindegyikre fel akarsz szállni."

Az ilyen már bedilizett, mert elvesztette maga fölött a kontrollt. Ez az egyenes út a kiégéshez. Egyébként elárulnád, miért fogalmazol egyes szám második személyben?

Épeszű, és főleg: lelkileg felnőtt ember ilyen helyzetből azonnsl kilép, minden "médiát" kikapcsol, és szépen elkezd gondolkodni: "Na jó, de ÉN mit akarok VALÓJÁBAN? És elkezd válaszOKAt keresni erre a kérdésre. Mert tisztában van vele, hogy erre több válasz jön majd, amiből összeáll egy, a komplikált valóságnak megfeleló kép.

2022. nov. 7. 18:48
 13/25 anonim ***** válasza:
15%

#10: "és olyan dolgokból is elvárás lesz, amiből a média, főleg közösségi média nyomása/agymosása nélkül nem lenne az adott egyénnek elvárása."

Közösségi média nélkül is lehet (teljes és boldog életet) élni. Meglepő, mi?

2022. nov. 7. 18:50
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Mindent megnehezít, gyűlölöm ezt az érzést.
2022. nov. 9. 13:04
 15/25 anonim ***** válasza:
32%

Minden ember más és más, nézzétek meg a személyiségeteket:

[link]

2022. nov. 9. 21:28
 16/25 anonim ***** válasza:

#15 már kétszer megcsináltam, nem ugyanaz jött ki, enfp és enfj

Nem tudom ez alapján mekkora a baj velem de nem is érdekel túlságosan 😵‍💫🤣

2022. nov. 9. 21:34
 17/25 anonim ***** válasza:
Ha spontán személyiség vagy akkor inkább az enfp a nyertes, akik eléggé játékosak, sokszor hisztisek, kiállnak az igazukért, Dávidként nekimenek Góliátnak az elveikért, és mindig keresik az új lehetőségeket, mert mindig van egy újabb lehetőség.
2022. nov. 9. 21:39
 18/25 anonim ***** válasza:
49%

16 vagyok

Amúgy a kérdésre, a társtalálással meg az egyéb kapcsolataimmal nincs problémám, úgy értettem a kérdésem a 15-ben hogy mennyire vagyok ezek alapján idióta. Nem mélyedtem el ebben az (ál)tudományban, csak leképernyőfotóztam az eredményeimet :)

2022. nov. 9. 21:40
 19/25 anonim ***** válasza:
75%

Van aki el tud köteleződni, van aki nem. Van olyan ember, aki, ha bemegy a boltba zavarba jön a sok termék láttán. Mindenki más, és a jelenlegi "valósítsd meg önmagad" " te vagy a legfontosabb" világ csak tesz rá egy lapáttal. Ezek az emberek ha megtalálják egymást akkor nincs gond, de, ha olyan embert találnak aki nem igy gondolkozik, akkor szexelnek egy párszor és szakítanak. Nem hiszem, hogy nehezítené a pártalálást.

A teszt pedig Jung-tól származik, annak a továbbfejlesztett változata, egy svájci pszichológus volt.

2022. nov. 9. 21:48
 20/25 anonim ***** válasza:
60%
mert hülyék vagytok... nem szabad keresni a párkapcsolatot, mármint úgy hogy most elmész bárokba és megpróbálsz felszedni valakit/valakiket, vagy felmész társkeresőre és ott... Ennek jönnie kell a semmiből, úgy is meg fog szólalni a belsőd, hogy igen, ő az, az igzi! És akkor nem fognak ilyen hülye gondolataitok támadni... csak épp lehet ez azzal jár hogy 10 évig szingli maradsz, és csak utána jön. De persze aki kapcsolatfüggő élettelen parazita, és magát nem tartja elég fontosnak ahhoz hogy egyedül is jól meglegyen a saját társaságával, az virágról virágra szál és terjeszti az ilyen fszságokat, és ezek találják ki ezeket a fogalmakat hogy "fear of missing out" meg ilyesmi.
2022. nov. 9. 22:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!