Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak! Mennyi az a kezdemény...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Mennyi az a kezdeményezés ami még belefér egy nő részéről? Amikor még nem megy el a kedvetek tőle.

Figyelt kérdés
2022. nov. 6. 03:07
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
72%
Attól függ ki kezdeményez.
2022. nov. 6. 05:45
 2/12 anonim ***** válasza:
57%
Ha analba szeretne egybol akkor csodalkoznek
2022. nov. 6. 06:41
 3/12 anonim ***** válasza:
57%
Manapság egy randira meghívás teljesen belefér a nő részéről. De az már, hogy ő kezdeményezze az első ölelést vagy csókot, túl nyomulós lehet egy férfinak.
2022. nov. 6. 07:48
 4/12 anonim ***** válasza:
22%
kortól függ. Nekem pl. 19 évesen sokk volt, hogy első alkalommal a barátnőm kezdeményezte az első csókot. (mármint megkérdezte, hogy most te meg akarsz csókolni? buliban kérdezte meg, én meg mondtam, hogy igen). 3-4 hónapig jártunk. A párkapcsolat alatt végig ez járt a fejemben, hogy milyen egyszerűen lecserélhet, elmegy bulizni, jól érzi magát, és máris lecserélhet. Most 29 évesen annyira nem zavarna, ha vki második randi közepén feltenné ez a kérdést. Szóval kor függő szerintem, hogy mekkora nyomulás fér bele, meg személyiség kérdése.
2022. nov. 6. 09:07
 5/12 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem az a legjobb, ha nem kezdeményez, de egyértelmű jelet ad arra, hogy valamit szeretne, pl randit, csókot.
2022. nov. 6. 09:42
 6/12 anonim ***** válasza:
92%
Nincs tuti recept, mindenki más. Egy gyakorlottnak elég az, ha egy lány rámosolyog, mást meg konkrétan el kell hívni, annyira nem veszi a lapot/bizonytalan magában.
2022. nov. 6. 09:53
 7/12 anonim ***** válasza:
#5 akkor mi az egyértelmű jel? (Ami nem kezdeményezés)
2022. nov. 6. 10:02
 8/12 anonim ***** válasza:
81%

7-es ha randizásra kész vagy akkor pl beszélgetés közbe leírhatod, hogy mondjuk vasárnap szabad vagy.

Ha csókot szeretnél elbúcsúzáskor, akkor mosolyogj és nézz a szemébe. A szemből sok minden kiderül.

2022. nov. 6. 11:11
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Kezdeményezéstől senkinek nem megy el a kedve. Ezt csak a játszmázni szerető emberek találták ki. Ha számomra szimpatikus valaki és kezdeményez a szimpátiám emelkedik iránta nem csökken. Azért ez logikus nem?
2022. nov. 6. 13:20
 10/12 anonim ***** válasza:
háát
2022. nov. 6. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!