Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Hogy viszonyultok hozzá, ha egy nő kezdeményez?
Figyelt kérdés
Ki is fejthetitek. Miért szeretitek, vagy miért nem? Főleg 20-30 közöttiek válasza érdekelne. (Tudom, sok ilyen kérdés lehet, de úgyis más válaszolt akkor és most.)
Ronda vagyok, úgyhogy én "elfutnék", mert tudnám, hogy csak a barátnőivel fogadtak és valami szivatásról van csak szó.
Mondjuk én már 30-on túl vagyok.
2022. ápr. 1. 20:04
2/23 anonim válasza:
Nekem jólesik.
2022. ápr. 1. 20:06
3/23 anonim válasza:
Én pozitívan fogadnám. Még annak ellenére is, hogy az utolsó nő, aki kezdeményezett nálam kirabolt...
4/23 anonim válasza:
Normális férfi a rámenős csajt max dugásra fogja használni. Gyáva meg milyen nőnek kell?
5/23 anonim válasza:
Nincs ellenemre. Egyébként annyi a nagy titok, hogy nem qrvásan kell csinálni, és akkor a férfiak sem fognak annak tartani. Sok nővel szerintem az a baj, hogy azt hiszik, a kezdeményezés egyenlő a rámenősséggel, a nyomulással, a kihívó viselkedéssel, holott nem. Lehet ezt nagyon finoman is csinálni, pl. közösségben odamenni valakihez, rámosolyogni, és beszélgetést kezdeményezni. A múltkor egy teljesen ismeretlen lány kezdeményezett beszélgetést velem egy társaságban, és nagyon jól elbeszélgettünk. Egyáltalán nem tartom őt qrvának ettől, sőt, azóta is beszélgetünk, és el is akarom őt hívni valahová.
2022. ápr. 1. 20:11
6/23 anonim válasza:
Csábítani lehet és kell is egy nőnek. Direktbe rámenősen kezdeményezni egyáltalán nem vonzó.
2022. ápr. 1. 20:15
7/23 anonim válasza:
Lehetőséget teremteni szokás a nőknél.
2022. ápr. 1. 20:16
8/23 anonim válasza:
Szeretem, mert ha valaki akar valamit, tesz érte. Ez isten.
2022. ápr. 1. 20:52
9/23 anonim válasza:
8, mert nem vagy férfi! Ha férfi lenné imádnál hódítani.
2022. ápr. 1. 20:58
10/23 anonim válasza:
Attól függ. Régebben ha bejött a csaj akkor megpróbáltam folytatni a dolgot, vagy "átvenni az irányítást", ha nem akkor finoman lerázni.
Manapság ha ilyen előfordulna, egyből a második opció lenne érvényes, mert undorítóan ocsmány vagyok és nem hinném, hogy bárki is akarhat bármit tőlem. Tavaly nagyon megszívtam ezzel, hogy egy lány kezdeményezett nálam. Óriási pofára esés és megalázás lett a vége, szóval soha többet. Én nem fogok senkihez odamenni, próbálom szándékosan kerülni a korombeli nők társaságát.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!