Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak! Hogy viszonyultok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Hogy viszonyultok hozzá, ha egy nő kezdeményez?

Figyelt kérdés

Ki is fejthetitek. Miért szeretitek, vagy miért nem? Főleg 20-30 közöttiek válasza érdekelne. (Tudom, sok ilyen kérdés lehet, de úgyis más válaszolt akkor és most.)

Köszönöm!

2022. ápr. 1. 19:58
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Én imádom amikor társkeresőn a nő ír rám. Van olyan társkereső ahol a nők kezdeményeznek és sok üzenetet kaptam már nőktől és mindig feltüzel ha valaki ír. Persze akkor örülök a legjobban ha jó nő. xD 25F
2022. ápr. 2. 08:45
 12/23 anonim ***** válasza:
45%
Rám nagyon imponálóan hat. De olyat is láttam, hogy volt kolléganőm kezdeményezett egy férfinál, és szomorúan jött vissza hozzám dolgozni, mert miután megtette... azt mondta, hogy a férfi, akinél kezdeményezett... , most ott volt egy barátja akit eddig még sosem látott... , és hogy ő jobban tetszik neki... Szóval a lányok, elég érdekes szerzetek... Nem túl megbízható. Még egy kezdeményező nő sem.
2022. ápr. 2. 10:45
 13/23 anonim ***** válasza:

Bár én idősebb vagyok az álltalad megjelőltnél, de én nagyon örülők, illetve örűlnék, ha a nők is ugyanúgy kezdeményeznének ha tezszik nekik valaki, mint a férfiak.

Állítólag azok a kapcsolatok életképesebbek, amikor a nő csípi meg a férfit.

Ezek a kapcsik jobban működnek.

Csak sajnos sokszor egy egész élet nem elég arra, hogy kivárja az ember egy nő kezdeményezését. 😥😢😭

Olyan kis félénkek, olyan kis nyuszikák vagytok no.

2022. ápr. 2. 16:15
 14/23 anonim ***** válasza:
13, nő jelez, a férfi erre lép, és a nő dönt. Ez az ősi, jól bevált táncrend. Gyenge, gyáva, kényelmes manusok egy normális nőnél nem jönnek szóba! Nyomós okok miatt, hozzáteszem.
2022. ápr. 2. 17:16
 15/23 anonim ***** válasza:

Tökéletesen igazad van.

"A nő jelez."

Ha ez megtörténik, akkor siben van a dolog.

"A férfi erre lép valamit."

Ez is renfben van. Egyetértek.

Amelyik férfi nem veszi észre egy nő jelzéseit, és nem lép, az magára vessen.

Ezzel semmi gond nincs.

Én inkább arra gondoltam, hogy sajnos kevés az a nő, aki mer valamilyen jelzést adni.

13#

2022. ápr. 2. 18:01
 16/23 anonim ***** válasza:
15, szerintem arról van inkább szó, hogy fogalmuk sincs hogy kell jelezni… vagy olyanok, mint elefánt a porcelánt boltban, vagy várják a sült galambot. Egy csábos mosoly, izgalmas szemezés, elejtése valaminek, majd miután az úriember felveszi kedvesen beszélgetés nyitása és figyelem, hogy az úr arra hogyan reagál stb. Vannak módok. A jelek nagy része non verbális, de egyértelmű, ha valaki jól tudja használni.
2022. ápr. 2. 18:22
 17/23 anonim ***** válasza:
#16: Nagyon sokan bezárkóznak a maguk világába, pl. belebújnak a telefonjukba, elérhetetlenné, láthatatlanná válnak, aztán meg csodálkoznak, hogy a férfiak miért nem kezdeményeznek. Egyszer szóvá tettem itt a "miért nem kezdeményeznek a mai férfiak" típusú nőknek, hogy ha random odamegyünk, akkor az a baj, de ha meg ők nem adnak jeleket (pl. nem mosolyognak), akkor honnan tudjuk, hogy odamehetünk. Erre a porba döngöltek, hogy jó, hogy már nem fognak minden hülyére vigyorogni, meg utazás közben azért mégse, meg vásárlás közben sem, meg az utcán sem, meg kb. sehol sem. De nekem olyan esetem is volt, amikor egyértelműnek tűnő jelek után kezdeményeztem, erre az lett a válasz, hogy hát ő nem is úgy gondolta...
2022. ápr. 2. 18:28
 18/23 anonim ***** válasza:

Nekem te valami nagyon nárcisztikus valakinek tűnsz. Nők jeleznek. Annak aki tetszik nekik :). Ha neked nem vagy feszt félreérted, akkor olvass a sorok között.

2022. ápr. 2. 18:32
 19/23 anonim ***** válasza:
17 nem nárcisztikus! Teljesen jogos, amit ír! Nőként is ez a véleményem. Telefonba mélyedve, rohanva nem lehet élvezni az életet.
2022. ápr. 2. 18:33
 20/23 anonim ***** válasza:

Mert te úgy látod az emberiség jelentős részének nincs senkije? Ugye pont, hogy fordítva van ez. Nők igenis jeleznek. Ha BKV-n nyomkodják a telefonjukat akkor is fel-felnéznek, hogy ki van körülöttük. Még rám is. Aztán konstatálják, hogy ronda vagyok és nyomkodják tovább a telefonjukat. Ha egy jóképű valaki van ott, akkor meg ott helyben begerjednek. Ha valaki ezt nem kapja meg, akkor olvasni kell a sorok között. Társkeresés végtelenül egyszerű dolog. Ne legyél ronda. Ez ilyen egyszerű.

2022. ápr. 2. 18:53
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!