Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyibe kerül havonta egy átlagos nő?
Körülbelül mennyibe fáj egy barátnőt fenntartani havonta?
Gondolok itt fodrász, pillás, körmös, szoli, shopping, wellness, étterem, ruhák, ajándékok, ékszer, stb.
Milyen árak vannak manapság?
44: Kivéve, ha horrorfilmet néznek, mert akkor ha kivinni nem is kell, de gyakori, hogy kikísérni igen.:)
Viccet félretéve, bennem soha nem merült fel, hogy a nőt, akivel éppen ismerkedtem, nekem kellene "tartani". Teljesen természetes volt hogy kapott kisebb ajándékokat, amik inkább csak gesztusok voltak és nem költöttem vagyonokat. Az is természetes volt, hogy ha mentünk valahova, akkor felajánlottam hogy fizetem, aztán volt aki elfogadta, volt aki ragaszkodott hozzá, hogy felesbe legyen fizetve és olyan is volt, aki fogadta, de utána ő hívott vissza. Olyan viszont soha nem volt még kapcsolatban sem, hogy tartotta a markát, mert pl. fodrászhoz vagy kondiba akart menni.
Az átlagos? Havi 40-50 ezer max.
Akikre te hajtasz, ők milliós tétel! De ha az k*rva kell, akkor fizesd is meg az árát
Én nem vagyok átlagos, se kinézetben se életvitelben. Sokba kerülök - saját magamnak. Ennyit tudok a kérdésedhez írni, többre nem vagy érdemes.
Egy ilyen kis nyomorék izét mint te elzavarnám hogy tartson kutyát és számolgassa a kis összekuporgatott pénzét hogy megéri-e a tartást. Bár sajnálnám a kutyust.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!