Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyibe kerül havonta egy átlagos nő?
Körülbelül mennyibe fáj egy barátnőt fenntartani havonta?
Gondolok itt fodrász, pillás, körmös, szoli, shopping, wellness, étterem, ruhák, ajándékok, ékszer, stb.
Milyen árak vannak manapság?
Ha ennyire utáltok minket, nőket, miért epekedtek értünk?
Nem elég, hogy kivered napi 2x?
Szánalmasak vagytok:)
Erre így nem lehet konkrét választ adni! Ez is úgy van mint a kocsiknál, attól függ milyet választasz. Tudod, van a kis kategóriás, közép, felső-közép, luxus, veterán, stb..
Van amelyik igénytelen és keveset fogyaszt, aztán van amelyik meg annyira fel van extrázva, hogy állandóan cserélni kell rajta valamit, mert elromlik, lejár a csereperiódus.
És persze van amelyikkel akármit csinálsz akkor sem lesz jobb, mert egyszerűen gyárilag szar konstrukció! Na az olyantól gyorsan meg kell szabadulni. Rá kell sózni valami verébre, had szenvedjen vele ő tovább.
Mikor két-három ilyen fullextrás, leharcolt szarral beszopod, utána majd rá fogsz jönni, hogy nem kell neked ez, jobb az egyszerű, megbízható konstrukció, és csak röhögsz azokon, akik fullextrás, leharcolt szarokkal akarnak villogni.
10
Mit nem értesz, kiscsillag? :D
Ha én 400 nettót keresek, miért álljak le valakivel, aki ennek a felét viszi haza? Nekem nem kell pillást, műkörmöst meg szolit fizessen senki, de én sem fogom a pasim helyett fizetni a kiadásokat vagy a közös programokat. Mi a kérdés? Mi nem világos?
Hat a szep noknek tenyleg alig kell cucc, de azert az otthoni apolas nem veri a professzionalis szepsegszalonokat. Nekem itthon egy ora a pedikur es elkepeszto csavarokat kell csinalni ules kozben hogy a pedikurkessel leszedjem a borkemenyedeseket. Nem is etem el mindenhol, nem lesz egyenletes az eredmeny, sokszor meg is vagom magam. Korulottem mindenfele bordarabkak a kicsavart pozok miatt. Es itthonra is ugyanúgy kell: sarokreszelo, koromreszelo, korompolirozo, labaztato lavor, labfurdoso, koromfeherito oldat, koromagyolaj, koromlakk, koromlakklemoso, labkrem, sarokpuhito krem. Es ezt ugy kethetente biztos. Es ez csak a labfej volt. Amugy meg minel oregebb valaki, nyilvan annal tobb cucc kell. En tegnap ket fodrasznal voltam. Egy nagy toncsben mar ősz a hajam, festetni kene. Na most derekig er a hajam, kerdeztem sima mosas, es festes mennyi. 3 doboz festek kellene ra, 28 ezer ft. Azota is ott vagyok, vagy levagatom es kijovok havi 10bol, vagy marad igy es remenykedem, hatha egyszer jobban allom majd anyagilag. Ha magambak festem egyebkent, az is 10-15 ezer anyagkoltseg amugy. Szoval kerdezo, az igenyeidtol fugg minden. Keress a kozeledben fodraszatot, kozmetikat es keress ra az arakra. Altalaban egy nagyon szep es igenyes no a kovetkezoket veszi igenybe:
Fodrasz
Pedikur
Manikur
Arckezeles
Szőrtelenites
Kondiberlet
Szortelenites
fodrász: havi 20
pillás: nem kell
körmös: havi 12
szoli: lett véve itthonra
shopping: 50-100
wellness : 2-3 havonta járunk. 100-150/alkalom
étterem: minden szombaton 20-30K
Programok: havi 20-30K
ruhák, ajándékok, ékszer, stb. (Benne van a havi shopping ktg.ben)
És akkor jöjjön az érem masik oldala! A vőlegényem imádja, hogy szőke vagyok, a festesnek ára van! Ahogy szereti a szép körmöket is, az sincs ingyen. Azt is szereti, ha szép, csinos ruhákat hordok, ez sincs ingyen! Kérdem én, ha ő szeretne ezekben a cuccokban látni (amiket amugy en is szépnek talalok) miert nem egyertelmu, hogy ő fizeti?
12. vagyok és 16. amit leírtál a lábápolásról, hat nem tudom… nem vagyunk egyformák, de ezek közül én egyiket sem használom és puha a lábamon a bőr és gyönyörű. Soha nincs bőrkeményedésem (nyáron sem) semmit nem kell lereszelnem onnan… talán az is hozzájárul, hogy mostanában úszok és így még puhább a bőr, de a lábujjaimról is csak levágom a kormot, reszelni sem kell és mégis szép. Kifestem itthoni lakkal. Eddig jártam kormoshoz, havi 10-15 ezer, de meguntam és nem is tartom igényesnek, kifinomultnak. Minden második lányon van, egy kaptafára. A sajátom van rövidre vágva, pici körömágyam van, nem festem, meg is jegyezték, hogy sokkal szebb így, úgyhogy ennyit erről, egy pénzkidobás mínusz.
A hajam derékig érő hullámos, az tény hogy drága a fodrász, de nem olyan gyakran járok és így is szép, festeni felesleges (27 vagyok)
Kozmetikus: szintén nincs rá szükségem, szép es probléma mentes most az arcom, de az is max 20 ezer lenne havonta
Egyedül az edzésre megy el sok pénz, az valóban alsóhangon 30 ezer havonta. Pillás - prolinak es csúnyának tartom, bocsánat, egy nő nem ettől lesz szép.
Szőrtelenítés - itthon borotvával, intim gyanta nagyon max 5ezer
Szóval ott tartunk, hogy valamennyit költök és ápolom magam, de normális keretek között, mert nincs ennél többre szükség, mégis folyamatosan megnéz mindenki vagy dicsérnek.
Nem elég, hogy kivered napi 2x?
Szánalmasak vagytok:)"
Alvás előtt még 3 xor tehát az már 5.
Na leírom én mennyit költök most ezekre, mindet a saját pénzemből 20 eves lany
Fodrász: Volt hogy 2 évig nem jártam de most csináltam keratinos kezelést. Alapvetően 3 havonta vágatnám a hajam, ami havi 2 ezerre jön ki.
Pillás: nincs rá szükségem
Körmös: nem járok de jó lenne
Shopping: 30-50 - túl sok örömet okoz
Wellness: Minden héten megyek szaunázni, szerencse hogy a terem bérletemben benne van (25)
Étterem - étteremben ritkán vagyunk de gyorskajáldákba
szoktunk járni. Havi 50-100 úgy hogy a barátomnak is szoktam fizetni
Ruhák : havi 10-20 átlagosan
Ékszer: nem veszek mert g**ci drága
Amit nem említettél az a bőrápolás, + smink, nekem ezek viszik nagyon a pénzt.
A na meg orvosok, fogamzásgátló. Bőrgyógyászhoz is akarok menni ebben a hónapban, már most remeg a pénztárcám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!