Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyibe kerül havonta egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyibe kerül havonta egy átlagos nő?

Figyelt kérdés

Körülbelül mennyibe fáj egy barátnőt fenntartani havonta?

Gondolok itt fodrász, pillás, körmös, szoli, shopping, wellness, étterem, ruhák, ajándékok, ékszer, stb.

Milyen árak vannak manapság?

2022. nov. 2. 18:30
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
96%

30

Ennyit tudsz visszaszólni? Szánalmas...

Egyrészt államin végeztem, és már dolgozom, másrészt azzal sem értem, hogy mi a baj, ha valakit támogatnak a szülei. Értem, hogy a te apád meg anyád önző/csóringer, de tudod, vannak szülők, akik aktívan tettek azért, hogy a gyereküknek jó élete legyen. Kár, hogy a tieid nem, de azért még nem kell ilyen nyilvánosan irígykedni, hülyegyerek...

2022. nov. 2. 23:00
 32/47 anonim ***** válasza:
2%
31. Nekem egy saját informatikus cégem van kis csillag ! A szöveged alapján meg már inkább tűnsz férfinak mint nőnek. Ki bujt a zsákból a szög !
2022. nov. 2. 23:03
 33/47 anonim ***** válasza:
96%

32

Akkor meg mit nyekeregsz, bakker? :DD

2022. nov. 2. 23:05
 34/47 anonim ***** válasza:
96%

Most már nem tudom hányas voltam, de még annyi, hogy a felsoroltakat bár mind magamnak fizetem és ehhez ragaszkodom is, de akivel randizom, rengeteget költ a közös időtöltéseinkre - pl. rövid kiruccanások, étterem, kajarendelés, közös programok, de ez nem számít mert egyébként is sokat költ mindenre, magára meg a saját dolgaira is

Lehet lepontozni🥲😅

2022. nov. 2. 23:10
 35/47 anonim ***** válasza:
92%
Az ilyeneknek az anyja mind riibanc, azért nem tudják, hogy a nők dolgoznak.
2022. nov. 2. 23:19
 36/47 anonim ***** válasza:
89%
Ott a pont, 35-ös. A mamijuk valszeg nem munkából él. :)))
2022. nov. 2. 23:25
 37/47 anonim ***** válasza:
62%

Hát sztm a körmeit meg az ilyen dolgait fizesse mindenki maga.

Ajándékokat nem szeretem, inkább közös program...persze nincs ingyen sokminden.

Sose számoltunk ki mennyit költ a másikra meg a közös dolgokra.

De felírom aztán küldöm 🤣

2022. nov. 2. 23:27
 38/47 anonim ***** válasza:
83%

Csak gyantáztatni járok, az havi 6000. Meg pár havonta rendelek bőrápolási cuccokat 30-40 ezerért. És ennyi. Szóval olyan havi tízből megvan a szépségápolás, és jól nézek ki. A wellnesst nem szeretem, akkor már inkább menjünk el valami érdekes helyre nyaralni, franc sem akar mások szaros seggével ázni valami jacuzziban egész nap. Étterembe nem járok, inkább itthonra rendelek kaját, kb heti tízezerért. Ruhát ritkán veszek, van elég. Ajándékot kapni nem annyira szeretek, mert én tudom mi az ami nekem tetszik.

És ki tudom magamnak is fizetni az igényeimet.

2022. nov. 2. 23:35
 39/47 anonim ***** válasza:
3%

Az ilyeneknek az anyja mind riibanc, azért nem tudják, hogy a nők dolgoznak."

Vagy olyan nő aki keményen dolgozott . Nőnek adjátok ki páran magatokat, mert kis törpe kopasz átlagnál jobban kereső pancserok vagytok, de a kinézetetek miatt a csóró is hamarabb dug meg egy jó nőt nem ám még ti akik az átlagossal is szenvedtek .

2022. nov. 3. 00:02
 40/47 anonim ***** válasza:
93%
30 Ne égesd már magad ennyire haver, rossz nézni ahogy irigykedsz. XD
2022. nov. 3. 06:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!