Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyibe kerül egy barátnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyibe kerül egy barátnő manapság? Havonta mennyit kell költeni mondjuk külsőre egy átlagos csajra?

Figyelt kérdés

2021. dec. 25. 12:19
 1/10 anonim ***** válasza:
85%
Semennyibe. Ha akarsz akkor költesz rá, ha nem akarsz akkor nem. Én évente 1x kaptam valami kis értékűt, sose panaszkodtam. 21L
2021. dec. 25. 12:21
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Én kb havi 20-ezret költök, az is a távolság miatt utazásra. Néha-néha viszek egy kis édességet és ennyi

20/F

2021. dec. 25. 12:24
 3/10 anonim ***** válasza:
13%

Sokat.

Ősze jösz valakivel, onnantól te tartod el... 🤣

Ennyi hülye kérdést.

2021. dec. 25. 12:28
 4/10 anonim ***** válasza:
86%
Nem csodálkozom, hogy nincs bnőd.
2021. dec. 25. 12:32
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Milyen kiadásokra gondolsz, amit fizetni kéne?
2021. dec. 25. 12:45
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Annyiba amennyit szeretnél elkölteni étteremre, kirándulásra, esetleg ajándékokra. Ezt mindenkinek magának kell tudnia. Nyilván van olyan Nő és férfi is aki lusta elmenni dolgozni de ezeket elég hamar ki lehet szűrni.
2021. dec. 25. 13:07
 7/10 anonim ***** válasza:
Nekem soha senki nem fizette azokat a költségeket, amik a külsőmmel függnek össze...nem is ajánlotta fel soha egy párom se, hogy "kifizetem a fodrászod, jó?"... Én se kértem. Nem tudom, mit csinálnék, ha valaki ajánlaná. Lehet, nem ellenkeznék, nem tudom. Soha nem történt ilyen. 45 N
2021. dec. 25. 16:08
 8/10 anonim ***** válasza:

Aranyasot keresel akkor a csillagos ég!

Normális nőt akkor maga finanszírozza a saját testére a kiadásokat. Én egy nőnek sem vettem és nem fogok semmilyen kozmetikai terméket venni. Parfümön kívül, ugyanis azt én szeretném rajta érezni.

2021. dec. 25. 18:07
 9/10 anonim ***** válasza:
A tampon beleszámít? Mert akkor én baromi jól vagyok "tartva"?! 😂
2021. dec. 26. 11:17
 10/10 anonim ***** válasza:

Semennyit.

Vagy mire gondolsz, hogy magának mennyit?

Hát pl rezsi meg kaja az olyan 80-90 ezer.

Külsőre? Hát pár évente kell venni ruhákat..

Egy nő még olcsóbb, mint egy férfi.

2021. dec. 26. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!