Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyibe kerül egy barátnőt általában fenntartani?
Mennyi időt és pénzt visz el egy tartós kapcsolat nálatok?
Komoly, számszerű válaszokat várok, hogy hogy mit kellett feladni, befektetés/megtérülés szempontjából.
Köszönöm!
kérdező...mindkettő hazudik!!!
havonta kb úgy szerintem habár még nem volt csajom, hogy tapasztalatból beszéljek, de szerintem kb olyan 100-150 forintba simán belejön egy csaj tartása.
Az értelmes válaszokat köszönöm szépen!
Esetleg részletezni tudjátok miből jön össze a 100-150k huf?
És nem csak pénzre gondolok itt hanem időre is: az ember sokmindenre fordíthatja figyelmét és a kreatív energiáit, nem csak egy egyetlen privilegizált egyedére fajunknak.
Úgy gondolom egy szokásos kapcsolatnak komoly az alternatív költsége, ezért tettem fel a kérdést.
Mégegyszer köszi az értelmes válaszokat, a kötekedőknek meg kívánom hogy tudjanak nyitottabban is gondolkodni, vagy egyáltalán csak gondolkodni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!