Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyibe kerül egy barátnőt általában fenntartani?
Mennyi időt és pénzt visz el egy tartós kapcsolat nálatok?
Komoly, számszerű válaszokat várok, hogy hogy mit kellett feladni, befektetés/megtérülés szempontjából.
Köszönöm!
minimum havi 10-20 ezer
mozi, étel, gumi
Nem vagyok közgazdász.
A lényeg hogy sok más értékes dologba is fektethet az ember, ha nem az érzelmei áldozata, hanem az érzelmei ura és nincs kiszolgáltatva mások véleményének.
bazegXXXD egész nap az egyéb kategóriában lebzseltem, gondoltam átjövök egy kicsit ide, és mi vár?:DDD
kérdező, hogy várhatsz értelmes válaszokat ilyen kérdésre?:D najó, megpróbálom összeszedni és komolyan venni a dolgot
aszongya
-függ attól, hogy hol lakik a csaj
ha a csaj közel lakik, nem kell költeni az utazásra, így idő és pénz nem jön számításba
ha a csajjal mondjuk egy városban élsz, és amúgy is van bérleted, akkor szintén nem kerül pénzbe, de időbe igen
ha messze lakik a csaj, akkor sok pénz, sok idő
ha messze lakik, akkor mondjuk utazz 5000 forint értékben odavissza összesen másfél órát
-nyálmennyiség
ha nyálas vagy, amit a kérdés földhözragadtsága miatt kétlek, akkor sok szarral elárasztod, úgy mint bonbon vagy virág.. ha minden hónapfordulót meg akarsz ünnepelni, ne tervezz hosszú kapcsolatot
ez egy normális kapcsolatnál nem előírás, de legyen az apróságokra, meghívásra havi 1500 forint
-virág
születés és névnapra kell egy szál virág, ennek darabja legyen 500 forint és akkor az már elég jó
ünnepen kívül sem ártana néha virágot adni, úgyhogy egy évi 3000 forinttal számoljuk a virágot
-találkák
heti 3 találkozás legalább kell egy jó kapcsolathoz.. najó, talán kettő, de akkor az legyen hosszú!
ez persze a körülményektől függ, a nő is értelmes lény (értelmesebb mint az anyagias kérdező) úgyhogy megérti, ha esetleg munkában vagy órán vagy
találkozásonként 2-3 óra az egész jó, az már fenntartható
ez persze akkor gázos, ha a nő messze lakik
-telefon
ez csak szoktatás kérdése.. én például max sms-t írok, és egy hosszú távú kapcsoaltnál az egyre ritkásabb..
de ha telefonos vagy, akkor érdemes összekötni a két telefont sok ingyenes perccel, így a havi 2000 forint, ami az előfizetésre megy, talán még jó is
-gumi
ha a nő nem tablettázik, akkor bizony a gumit neked kell állnod, ami kb 600 forint /3db.. ha mondjuk minden hétvégén ottalszik, akkor heti 1 csomaggal számolva 2400 forint eg yhónapra
legrosszabb eseteket nézve tehát:
utazás heti 2x5000 forint, és heti kétszer másfél óra, ez évesen 240.000... itt mondjuk egy értelmes ember bérletet vesz:D az kb évi 100.000, de a csaj is fel tud ám jönni!:D
virág évente 3000 forint
meghívások, apróságok havi 2000, évente 24.000
ünnepre (szülinap, karácsony) évi 4000
gumi havi 2400, évi 28800
telefon havi 2000, évi 24.000
találkozások heti 2x2 óra, évesen 192 óra + másfél órás odavissza útnál évente 144 óra
összeadva az annyi mint
kb évente 75.000 forint ha az utazást nem számoljuk bele
és kb késéssel, utazással együtt 350 óra
tegyük hozzá, hogy annyiban pontatlan voltam, hogy heti 4 órát számoltam találkozásra, de a guminál meg ottalvást is írtam, ami megdobja bőven az együtt töltött időt, meg akkor esetleg egy héten csak egy találkozás van, de az két fél nap, akkor az utazási költség is más...
de legyen egy évi 80ezer és akkor teljesen ki van szolgálva a leány, mert ennyi minden nem is kell egy lánynak...
az, hogy 100-150ezer lenne havonta.. az csak akkor igaz, ha krvát bérelsz egész hónapra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!