Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyibe kerül egy barátnőt általában fenntartani?
Mennyi időt és pénzt visz el egy tartós kapcsolat nálatok?
Komoly, számszerű válaszokat várok, hogy hogy mit kellett feladni, befektetés/megtérülés szempontjából.
Köszönöm!
ja, és 19.es vagyok.. sok víz lefolyt, míg megírtam a választ, úgyhogy kicsit késve van a dolog:D
nyitott gondolkodás? miért? ha sokba kerül nem kezdesz bele?
mire fordítod akkor a sok energiádat? tárgyakra?
ahogy fogalmaztál, úgy az jön le, hogy több emberre kéne fordítani ennyi energiát... de akkor lesz egy csomó felszínes kapcsolatod..
80ezret írtam évente... én egy lassan két és fél éves kapcsolatban vagyok, és ha belegondolok, tavaly szerintem vagy 50et költöttem a kapcsolatomra, és ebből 30ezer az egy hét Prága volt..:D
Az én férjem arra kiakadt mikor a második randin már én akartam állni a mozijegyeket:)
Ha te pénzben méred a dolgokat akkor kb 10-15 ezer havonta. Attól függ mennyi pénzes programot csináltok.
Időben meg mondjuk heti 3 találka, darabja 3-4 óra.
Ha védekezni is akarsz akkor plusz óvszer.
De beetetheted a lányt azzal is hogy majd időben kihúzod, az olcsóbb:D,
vagy ha ráveszed hogy gyógyszert szedjen, akkor neked nem kell fizetni a védekezésért.:)
Hát egy kutya olcsóbb, bár nem tudom jobban csókol e :D
Amúgy én értem a kérdésben a rációt de akkor sem sikerül komolyan vennem, bocs. Csak egy kis szösszenet...
Süti és meleg étel főzése a barátomnak- anyagköltségek 2000 ft/alkalom
Fodrász és kozmetikus, hogy szépen és ápoltan fogadhassam mikor végre találkozunk 3000 ft/hó
Apró meglepetések, szexy ruhák-4000 ft/hó
Az érzés, hogy a szeretted mellett ébredsz meztelenül- MEGFIZETHETETLEN! (minden másra ott a mastercard :P)
külföldi pasikat 10xes fizetéssel nem kell emlegetnetek
havi 10-20 e egy magyar átlagos keresetű embernek sok
nem lehet mindenki diplomás. havonta a sport 30-50 e nálam, de erre sincs pénze mindenkinek.
Köszkösz mindenkinek! :)
Konklúzióm, hogy asszem nem fáradok ezekkel a dolgokkal, amit akartam eddig is megkaptam (amiért hálás vagyok a világnak). Nagyobb eredményeket akarok elérni mint egy párkapcsolat... Párkapcsolatot minden átlagos ember összekapar ideig óráig, házasságig szerencsés esetben tovább :)
megkérdezhetem, hogy mi a terved?:D
egyébként a külföldi pasis dologra... attól függetlenül, hogy mennyit keres a pasi, a randin a férfinak illik fizetni.. nyilván a sokadik találkát már közösen fizetik, vagy felváltva, de az első ismerkedőket a férfinak kell(ene)... ha nincs sok pénzed, ne vidd drága helyre, ennyi:D
Kedves 22-es. Havi 4-5000 euróból én is tudnék nagylelkű lenni.
Nem keresek rosszul itthoni viszonyok között a 2k feletti nettóval, de így sem tudnék 110%-ban gáláns lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!