Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyibe van egy jól kinéző barátnő havi/évi szinten tartós kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Gondolok étterem,buli,ajándék,vásárolgatások amiket kell költeni egy barátnőre havi és évi szintje? nekem van egy 1 éves kapcsolatom és ugy havi 30 ezerbe van a fent felsoroltak miatt! évibe meg több nyáron utazunk együtt küldölfre mindent én szoktam neki fizetni olyan mintha együtt élnénk de mindketten nagyon fiatalaok vagyunk, normális ez??2009. nov. 1. 21:31
1/34 anonim válasza:
Hát rendesen a tárcába kell nyúlni ha ilyet vállalsz az tény :D. Tök rendben van amúgy.
2/34 anonim válasza:
hát ez ku rvára nem normális :D
ameddig mindkettőtöket anyuci/apuci tart el, addig természetesen minden költséget felezni kell! ez igy fair! öregem, téged csak kihasználnak és te tudsz is róla, akkor ne siránkozz, hanem fogadd el
3/34 anonim válasza:
igazi Uriember vagy! remélem a lány nem csak kihasznál!Kár hogy van barátnőd... :) na jó csak viccelek :)
4/34 anonim válasza:
Szerintem az a tisztességes, ha komolyra fordul a kapcsolat, hogy felét-felét fizetitek minden közös dolognak.
5/34 anonim válasza:
Megszokás osztani a költségeket, egy idő után, az a normális.
6/34 anonim válasza:
Szerintem meg kajak a fiúnak kell. Mondjuk ez részben azért is van mert a társadalom belénkneveli, hogy a fiú a pénzkereső a lány meg az otthon robotoló.
7/34 anonim válasza:
Neked a jól kinéző barátnő megér ennyit?!Gondolom,igen,végül is mutogathatod mindenkinek...Abba nem gondoltál még bele,hogy ha esetleg nem Miss Universe Hungary-vel járnál,hanem mondjuk Katikával a közértből,akinek aranyos a mosolya,és mindenkivel rendes,akkor talán boldogabb lehetnél?Vagy az Neked túl ciki lenne???
8/34 anonim válasza:
...ha meg már annyira komolyra fordul, hogy egy család vagytok, és magatokat tartjátok el, akkor szerintem mindennek mennie kell a közösbe, ott nincs helye olyannak, hogy enyém és tiéd. Szerintem.
9/34 anonim válasza:
Olcsóbb, ha felszedsz egy prostit xD
10/34 anonim válasza:
Okos gondolat,végül is mindegyik csak dugásra kell...a prosti is,meg a cicababa is! :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!