Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyibe van egy jól kinéző barátnő havi/évi szinten tartós kapcsolatban?
Nekem ez túlzásnak tűnik - nem azt mondom, hogy nem lehet meghívni a barátnődet étterembe, vagy virágot, apró ajándékokat vinni neki, de az, hogy nyaraláskor is Te fizetsz neki mindent, az nekem kicsit furcsának hangzik.
Azon gondolkozom, hogyan lehet ez - esetleg Te már dolgozol, ő pedig még tanul, hogy nincs saját keresete? Ha mindketten tanultok még, akkor rengetegnek tartom a havi 30.000 Ft-ot, amit ráköltesz, ha már dolgozol, akkor Te tudod, megengedheted-e ezt magadnak.
Egy biztos: én is nő vagyok, és ha a barátom mindig mindent fizetne helyettem, kellemetlenül érezném magam. Igaz, könnyen beszélek, a barátom is dolgozik és én is, így a költségeket felezzük - nem számítva az apróbb meglepetéseket.
na nem kene mindent neked állni. A csajszi is beszalhatna neha, de te attol meg uriember vagy.
Csakugye akkor elmondhatnatok, h KOZOSEN fizettunk be erre a nyaralasra...
KOZOSEN vasaroltunk ajandekot stb
nem kell oroszlanreszt vallania anyagiakban a nonek de azert ugygondolom h aza normalis ha azert os is tesz szajret a menetbe..
hahha hát te komám, beszivtad, van egy saját pénzzabáló géped.
vágd ki a fenébe éskeress olyant aki magadért szeret, nem a pénzedért. ez a tanácsom, nem az hogy mennyibe jön ki.
Sokszor felmerülő kérdés. Azért leszögezném, hogy 1. ez a kérdés függ anyagi helyzettől is. Most ha a pasi keres, vagy gazdag családból származik, a csaj meg, tegyük fel, egyetemista, csóró családból, akkor hogy néz az ki, hogy beülnek egy pohár borra, és a srác nem hívja meg? A legtöbb nő úgyis érzi a határt, hogy mit lehet még elfogadni, és mi az, ami már kínos.
2. a nő, aki mondjuk egy italt vagy egy belépőt elfogad, nem "pénzzabáló gép"
már csak azért sem, mert
3. sok esetben (tapasztalat) a pasi AKAR fizetni, - sokszor még a csóró egyetemista srácnak is büszkeségi kérdés ez! - és megsértődik, ha nem akarom elfogadni. Pl. egyik barátom komolyan megsértődött, amiért kapcsolatunk első hetében nem fogadtam el egy több ezer ft-os koncertbelépőt. Pont azért, mert nem tudtam még, hogy mi lesz, és nem akartam, hogy kínos legyen, ha meggondolom magam később.
02:27 igazad van én az előtted lévő vagyok, én sem aztmondom hogy ha elfogadsz egy jegyet, akkor pénzzabáló gép vagy, de ha havonta annyit költesz a barátod tárcájából, mint azt a kérdezö is irta, az azért már gáz, itt nem az volt a kérdés hogy sok e ha a lány elfogadja a belépőt vagy az egy bort, hanem az
hogy ha pl egész este buliban vagytok, és a csaj ezerrel tömi magába a tripla finlandia redbull vodkát, akkor az gáz e hát persze hogy az, mert ha öneki kellene fizetni akkor lehet hogy beérné a szentkirályi ásványvizet deci fehérborral.
Egész este buli: ezt úgy csináltuk, hogy a beugrót a barátom fizette, meg az első italt, de ha közben elsodródtunk, másokkal beszélgettünk és elfogyott az italom, nem mentem oda csak azért, hogy hé, vegyél újabb italt, hanem vettem magamnak - és persze ezért meg is sértődött ismételten, hogy miért nem megyek oda szólni.
Hogy ilyenkor drágábbat kér a csaj? Hát sokszor (OK nem mindig) ebben a pasi is hibás! Van olyan, aki szereti azt játszani, hogy hah, mi az neki, közben meg le van égve, és aztán egyszer felrobban és leordítja a mit sem sejtő csajt.
Ha a pasik annyira odavannak, hogy a csajok "pénzzabáló gépek" akkor ők is változtassanak és ne szégyelljék bevallani, ha nincs pénzük.
"akkor is legyél szép amikor reggel felkelsz az ágyból, ne csak fél óra készülődés után." - hát nem tudom, ezzel meg úgy vagyok, hogy bármikor vállalom a smink nélküli arcom, de az én döntöm el, hogy festem-e magam, és nem a pasim. :P Persze nem vele vetetem a sminkcuccokat, mert ha festem magam, azt azért csinálom, mert NEKEM tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!