Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyibe van egy jól kinéző barátnő havi/évi szinten tartós kapcsolatban?
Ha kevésbé nézne jól ki akkor kevesebbet költenél rá?
Ha igen a válaszod, akkor az gáz emberileg.
Pff..ember,sokba van, én magamra nem költök sokszor 30ropit havonta, nemhogy még egy nőt is én tartsak el teljesen ilyen idős korban, de még később se.
22/F
bocsi de ez gáz.Hozom magamat példának: Régen modellkedtem (de rájöttem h undorító az egész h mit kell tenned hogy elérj vmit,nem részletezem...tehát abbahagytam!!
Van éve egy barátom,nagyon jól megvagyunk,rengeteget vagyunk 1ütt stb.. ha elmegyünk valahova ő fizeti a beugrómat,meg 1 italt.mindig megkérdi utána is: Mit iszol?? illedelmességből mondom semmit köszi,vagy max 1 ásványvizet a buli végefelé.Elakartunk menni törökbe last minute útra,fejenként 60ezer lett volna kb. Mondta hogy ő fizeti nekem is (amúgy mi nem állunk olyan jól anyagilag)
mondtam hogy szósem lehet róla,így most is elmentem dolgozni inkább hogy gyüjtsek fősuli mellett,hogy jövő nyáron tudjunk menni! úgyhogy ennyit arról hogy mennyit "kell" költeni egy nőre és hogy a bombasztikus barátnőd mennyire használ ki. (Amennyire csak TUD!!!)
Gratulálok hogy pénzt tudsz csinálni a pókerből, ez is egy tehetség!:)
Szerintem abszolút változó, de a mostani b.nőm nekem benzinköltségekkel együtt, amikor csak hozom viszem, havi olyan 30-40.000 ft.!
Hát igen a jó külsőhöz tenni is kell nagyon is,vki írta,hogy nem érné be egy gyengébb külsővel,hát mér érné,mindig a legjobbat akard sose érd be kevesebbel,lehet sokba van de tuti jól néz ki és igényes,és nem jön a "ha szeretsz fogadj el kövéren is vagy fogadj el így is", a francokat tessék jól kinézni mi meg becsüljük ezt meg.Ez normális teljesen kérdező,mondjuk én kerülök havonta olyan 30-ba csak a zsebpénzemből,sport,szoli,kaja,ruha(mondjuk most van sok),pedig pasi vok.
Becsüld meg ezt a csajt ha jól néz ki és legyél rá büszke nem sokan büszkélkedhetnek.
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!