Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyibe van egy jól kinéző barátnő havi/évi szinten tartós kapcsolatban?
havi 30?
éves szinten nem kerülök ennyibe,pedig nem vagyok csunya (ego vagy nem,de tény)
hozzám kocsival jár,az pénz,de nem furikáztatom magam,van lábam...
csoki,néha virág ok,de többi felesbe
nehogy nyaralást ő fizesse
pedig párom már dolgozik,nemkeres rosszul,megtehetné,de inkább ne...
irta az egyik válaszoló,hogy ha nem lesz ennyi pénzed,akkor mi lesz?
nekem is kerül havi sokba fodrász,ruha,miegyéb,de fizetek minden magamnak,ahogy felesbe megy a bulik,étteremben hol ő hol én fizetek...
igy fix hogy meg se fordul a fejében,hogy a pénzéért...pedig lehet rátudnám venni,hogy fizessen nekem dolgokat...de nem...inkább egyetem mellett melo...
csaj nem lesz veled csak addig amig van pénzed...
22/L
11-01 21:33 igaza van teged kihasznalnak amirol tudsz is... es nem erdekel tehat ...
11-01 21:39 te hol elsz ? XXI dik szazadban vagyunk , a nők egyenloseget akartak nem?
amugy meg az a fair ha fele-fele kiveve ha az egyik nagyon tehetos a masik meg csoro abban az esetben a lovesnak kell visszabb vennie az igenyeibol annyira hogy ne bantsa meg a parjat azzal hogy neki nem tellene ra
vagy fizesen ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!