Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyibe kerül havonta egy átlagos nő?
Körülbelül mennyibe fáj egy barátnőt fenntartani havonta?
Gondolok itt fodrász, pillás, körmös, szoli, shopping, wellness, étterem, ruhák, ajándékok, ékszer, stb.
Milyen árak vannak manapság?
Nekem nem kell pillást, műkörmöst meg szolit fizessen senki, de én sem fogom a pasim helyett fizetni a kiadásokat vagy a közös programokat. Mi a kérdés? Mi nem világos?"
Ki a bánatnak kellene fizetned egyáltalán ezeket ?? Honnan tudod, hogy a férfinak van e kedve veled menni pénzt szórni ? Lehet azt mondja menj el programozni , majd otthon találkoztok.
21
Ja, szólnom kellett volna, hogy nem folyamatosan otthonülős penészvirágokkal szoktam járni. :D
28
Oké, beszéljünk a túrákról... Idén a barátaimmal naponta kb 15 kilométereket tettünk meg egy 5 napos túrán a Kárpátokban.
Lássuk a költségtételeket:
- utazás (autóval mentünk, habár akkor még nem aranyárban mérték a benzint)
- felszerelés: sátor, túrabakancs, hálózsák, esőkabát, szivacsmatrac, bicska, kulacs, védőkesztyű stb. (nyilván nem mindent egyszerre vesz meg az ember, de azért elég sokba kerül mindez)
- étkezés
- szállás (amikor épp nem sátoroztunk)
És még sorolhatnám... Persze ha valaki túra címszó alatt sétálgat egyet a Bükkben az olcsóbban kijön, de egy komoly túrázó bizony-bizony költ a hobbijára, szóval ezt benézted, papa...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!