Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők mit gondoltok az olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők mit gondoltok az olyan férfiakról akik mondjuk csak 200 ezer nettót keresnek?

Figyelt kérdés
Összejönnétek vele családot alapítani?
2022. nov. 2. 12:22
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
55%

29

Nyilván nem, hiszen annyira keveset kerestél, hogy azt már nehezen lehetett lerontani...

2022. nov. 2. 15:08
 32/48 anonim ***** válasza:
65%

Kérdező! Az hogy ki mit dolgozik és milyen igényei vannak a jelleme egy nagy része!

Ha neked valakinek 200 ezer, akkor oké, ő dolga, nem egy nő elfogadja.

De én tettem azért, h ne annyit keressek (nem is egy nagy dolog, csak egy teherautó sofőr vagyok,jogsikat kellett csinálni meg németezni kicsit), így viszek haza 800 felett.

Nem kell ennyi fizetés, de 350et azért keressen már. Egy burkoló, buszvezető keres ennyit pl és nem olyan nagy szakmák, mint pl egy gépész tervezőmérnök.

14! A ló az ingyen van ugye? Nem kerül pénzbe a kaja, széna és szalma? Ha valami baja van az állatorvos egy 10esért kimegy ugye? Persze viheted a vágóra is... Kovács is nálatok gondolom csak 2000 forintot kér. Nálunk a bértartás egy rosszabb helyen 50.

Nekem sincs tévém pl🤣, az autóm 22 éves és megtehetném, h veszek újat, de szeretem.

Én pl motorral vagyok így, órákat elmegyek, kirándulni is tudok közbe. A benzin nem ingyen van...🤣

A telefonom 3 éves... Szoval nem a tárgyakat kell mindig összekötni a pénzel.

Boldog vagyok, h van egy lányom...pénzbe kerül!

Van egy kutyám, tök jó de pénzbe kerül...pedig imádok az erdőbe sétálni vele.

Nem kell idegeskedni, h mástól függők, miből fizetem az albit, rezsit és a kaját már fél egészség.

Szóval lehet itt jönni evvel, h a pénz nem minden. De szerelemből meg kedvességből nem eszel!

N 30

2022. nov. 2. 15:08
 33/48 anonim ***** válasza:
82%
31: Hát nem, tudod, többnyire diákokkal jártam kevés vagy nulla keresettel, a másik eset meg az, amikor valaki kiemelkedően jómódú, de egy kólára sem hív meg, ő viszont provokálja a vendéglátásokat, nálad lakást, stb. Szóval ha valakinek hússzor olyan jövedelme van, nem garancia arra, hogy nem húz le anyagilag.
2022. nov. 2. 15:18
 34/48 anonim ***** válasza:
88%

"28: Közigazgatásban dolgoztam, mai keresetekre lefordítva 200-ból 100-at tettem el, így nem kell már dolgoznom, ennyi. Saját lakásom van."

Én is így vagyok ezzel. Szintén közigazgatásban dolgozom, szintén saját lakásom van. A fizetésem felét simán félre tudtam tenni havonta. (Azért múltidő, mert most már akkora az infláció, hogy ez az állítás nem igaz.) Rengeteget számít, ha nem kell albérletet fizetni és ha nincs hiteled.

2022. nov. 2. 15:27
 35/48 anonim ***** válasza:
27%
Kérdező nehiába sok 25-30 éves férfi is tinilányoknál próbálkozik, mert azok még elnézik a kevés fizetést. A korosztálya béli nő, meghallja a kevés fizetést azok egyből elutasítanak.
2022. nov. 2. 15:31
 36/48 anonim ***** válasza:
90%
200 kevés ahol én lakom, inkább 250-300 ezer.
2022. nov. 2. 16:02
 37/48 anonim ***** válasza:
83%

Ha otthon élsz anyádékkal, akkor biztosan elég.

Egyébként ha egyedül kellene élned, teszem fel kölcsön hitel nélkül...a mai árakat figyelembe véve, csoda ha egyedül kijössz a pénzből.

2022. nov. 2. 17:37
 38/48 anonim ***** válasza:
22%
Micsoda szutyok, pénzéhes szöveget nyomnak itt le a nők, gusztustalanok, csoda, hogy van férfi, aki ezekkel szóba áll...
2022. nov. 2. 19:06
 39/48 anonim ***** válasza:
29%
Megtanítottak patkolni, legelni a mezőn tud. Nem azt mondtam, hogy nincs egy forintom se de havi 200ból vígan vagyok
2022. nov. 2. 19:14
 40/48 anonim ***** válasza:
25%
Ezekből a válaszokból is egyértelműen látszik, hogy a nőknek fogalmuk nincsen az érzelmekről, csak az anyagiak alapján keresnek társat. Nem értem azokat a férfiakat, akik ezekkel képesek szóba állni.
2022. nov. 2. 19:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!