Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők mit gondoltok az olyan férfiakról akik mondjuk csak 200 ezer nettót keresnek?
Tudjátok mi a legnevetségesebb?
Hogy ők maguk írják le, hogy valamire való nő 500/600/800 ezer (az összes változó) alatt nem áll szóba senkivel, és meg is vannak sértődve ezen.
De többször fordult elő, hogy leírtam, hogy a párom nem keres ennyit (450 ezret keres jelenleg, de fokozatosan lett ennyi az évek során), akkor megkaptam, hogy nem számítok, mert nyilván valami rusnyadék/deficites nő vagyok, és én is azonnal dobbantanék, ha kellenék szexnél többre pénzesebb/jobb palinak. :)
"Azért komoly hogy 10 ből 8 nőnek nem a férfi személyisége, 2 szép szeme számít, a esetleges kapcsolatot a megszabott anyagi feltételekhez kötik."
Nézd, nőként (nem incelként) írom, hogy azért a nők egy jelentős része a két szép szemért, tehát ha nagyon vonzó külsőre, stílusra, személyiségre a férfi, akkor elég sok mindent elnéz. Rövid távon mindenképp, de akár hosszabb távon is. Sőt, sajnos hányan vannak, akik nem hogy szegényebbel, de kifejezetten sz@r alakkal együtt maradnak a "két szép szeme" miatt. Főleg a fiatalabb, 30 alatti korosztályban.
A gyakorin már attól is aranyásó lesz az embernek lánya, ha nem akar nála sokkal kevesebbet kereső férfival összejönni. :)))
Meg aztán ez a szöveg, hogy nekünk nem számít a személyiség... Ilyen alapon a kockás hasú, jóképű férfi is felszínes, ha visszautasít egy csúf, elhízott nőt. És amúgy félreértés ne essék, egy milliókat kereső vállalkozóról sem gondolom azt, hogy a közepesen jól kereső irodai alkalmazottal (velem) kellene összejöjjön, mert vagy kvázi eltartana, vagy jöhetne ő is az albimba. 😃
20: De, megy a matek, azért nem értem.
Én már nem szorulok rá arra, hogy dolgozzam, 100 000 alatt költök, ő kevesebbet tud félretenni akkor, mint te, én így számolok. Eszembe se jutott, hogy valaki a teljes jövedelmét el akarja szórni 30-áig.
Így életed végéig másnak fogsz dolgozni. Ez nekem sosem volt opció.
13
Na, mert neked a nő személyisége, szeme fontos...hogyne! Te összejönnél tulsulyos nővel? Naugye!
Amugy meg akik itt hisztikeznek, hogy aranyáso, ők jarnak boltba, vettek lakást, miből tartjak fent az autot stb.t? Vagy még anyuka vásárol és a gyerekszobábol kommentelgetnek?
Egy gyerek kezdő ktg.e, jelenleg 1-1.5M korul mozog! (Ebben benne van a szülés ktg.e is)
25
Nyilván félreteszek és befektetem, értelmes ember nem nullára jön ki hó végére, de azért ha megbocsátasz, nem létminimumon élek.
Na de kíváncsi vagyok, nettó 200-ból mennyit lehet félretenni? Nos?
Vagy úgy gondolod, hogy én ügyesen minden fölösleges pénzemet megtakarítom, semmit sem költök magamra, majd közös autót és lakást veszek belőle egy férfival, aki a töredékét pótolja bele, és mindez nem érinti az életszínvonalamat? El vagy te tévedve...
Ezt a gáz szöveget meg hagyjuk, hogy "életed végéig másnak fogsz dolgozni". Egyrészt rohadtul nem akarja mindenki nyakába venni egy saját vállalkozás nyűgjét és felelősségét, másrészt nettó 200-ból még annyira sem fogja valaki összegyűjteni a kezdő tőkét, szóval nem nagyon értem, miről beszélsz... Kijelentheted, hogy nincs ambícióm meg nem vagyok elég törtető, de akkor minek nevezel egy férfit, aki 200-at keres? :D
28: Közigazgatásban dolgoztam, mai keresetekre lefordítva 200-ból 100-at tettem el, így nem kell már dolgoznom, ennyi. Saját lakásom van.
Soha semennyire nem befolyásolta a saját életszínvonalamat, hogy akivel járok, annak mennyije van.
Kezdjük azzal, hogy alapítson családot a radai rosseb.
Egyébként meg nem érdekelne többet keresek, de kevesebből élek. Max nem lesz közös ingatlan, kit érdekel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!