Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők mit gondoltok az olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők mit gondoltok az olyan férfiakról akik mondjuk csak 200 ezer nettót keresnek?

Figyelt kérdés
Összejönnétek vele családot alapítani?
2022. nov. 2. 12:22
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
93%

Tudjátok mi a legnevetségesebb?

Hogy ők maguk írják le, hogy valamire való nő 500/600/800 ezer (az összes változó) alatt nem áll szóba senkivel, és meg is vannak sértődve ezen.

De többször fordult elő, hogy leírtam, hogy a párom nem keres ennyit (450 ezret keres jelenleg, de fokozatosan lett ennyi az évek során), akkor megkaptam, hogy nem számítok, mert nyilván valami rusnyadék/deficites nő vagyok, és én is azonnal dobbantanék, ha kellenék szexnél többre pénzesebb/jobb palinak. :)

2022. nov. 2. 13:45
 22/48 anonim ***** válasza:
82%
Mávnál vagyok közlekedésmérnök 220 nettót kapok, 25 évesen is szűz vagyok, semmi esélyem a korosztályomnál, ezért sok munkatársam már tinilányoknál próbálkozik.
2022. nov. 2. 13:53
 23/48 anonim ***** válasza:
15%

"Azért komoly hogy 10 ből 8 nőnek nem a férfi személyisége, 2 szép szeme számít, a esetleges kapcsolatot a megszabott anyagi feltételekhez kötik."

Nézd, nőként (nem incelként) írom, hogy azért a nők egy jelentős része a két szép szemért, tehát ha nagyon vonzó külsőre, stílusra, személyiségre a férfi, akkor elég sok mindent elnéz. Rövid távon mindenképp, de akár hosszabb távon is. Sőt, sajnos hányan vannak, akik nem hogy szegényebbel, de kifejezetten sz@r alakkal együtt maradnak a "két szép szeme" miatt. Főleg a fiatalabb, 30 alatti korosztályban.

2022. nov. 2. 13:54
 24/48 anonim ***** válasza:
72%

A gyakorin már attól is aranyásó lesz az embernek lánya, ha nem akar nála sokkal kevesebbet kereső férfival összejönni. :)))

Meg aztán ez a szöveg, hogy nekünk nem számít a személyiség... Ilyen alapon a kockás hasú, jóképű férfi is felszínes, ha visszautasít egy csúf, elhízott nőt. És amúgy félreértés ne essék, egy milliókat kereső vállalkozóról sem gondolom azt, hogy a közepesen jól kereső irodai alkalmazottal (velem) kellene összejöjjön, mert vagy kvázi eltartana, vagy jöhetne ő is az albimba. 😃

2022. nov. 2. 14:04
 25/48 anonim ***** válasza:
33%

20: De, megy a matek, azért nem értem.

Én már nem szorulok rá arra, hogy dolgozzam, 100 000 alatt költök, ő kevesebbet tud félretenni akkor, mint te, én így számolok. Eszembe se jutott, hogy valaki a teljes jövedelmét el akarja szórni 30-áig.

Így életed végéig másnak fogsz dolgozni. Ez nekem sosem volt opció.

2022. nov. 2. 14:22
 26/48 anonim ***** válasza:
71%
Nem, mivel sajnos ez ma semmire nem elég, még akkor sem, ha van saját lakás, autò stb.
2022. nov. 2. 14:31
 27/48 anonim ***** válasza:
0%

13

Na, mert neked a nő személyisége, szeme fontos...hogyne! Te összejönnél tulsulyos nővel? Naugye!

Amugy meg akik itt hisztikeznek, hogy aranyáso, ők jarnak boltba, vettek lakást, miből tartjak fent az autot stb.t? Vagy még anyuka vásárol és a gyerekszobábol kommentelgetnek?

Egy gyerek kezdő ktg.e, jelenleg 1-1.5M korul mozog! (Ebben benne van a szülés ktg.e is)

2022. nov. 2. 14:33
 28/48 anonim ***** válasza:
78%

25

Nyilván félreteszek és befektetem, értelmes ember nem nullára jön ki hó végére, de azért ha megbocsátasz, nem létminimumon élek.

Na de kíváncsi vagyok, nettó 200-ból mennyit lehet félretenni? Nos?

Vagy úgy gondolod, hogy én ügyesen minden fölösleges pénzemet megtakarítom, semmit sem költök magamra, majd közös autót és lakást veszek belőle egy férfival, aki a töredékét pótolja bele, és mindez nem érinti az életszínvonalamat? El vagy te tévedve...

Ezt a gáz szöveget meg hagyjuk, hogy "életed végéig másnak fogsz dolgozni". Egyrészt rohadtul nem akarja mindenki nyakába venni egy saját vállalkozás nyűgjét és felelősségét, másrészt nettó 200-ból még annyira sem fogja valaki összegyűjteni a kezdő tőkét, szóval nem nagyon értem, miről beszélsz... Kijelentheted, hogy nincs ambícióm meg nem vagyok elég törtető, de akkor minek nevezel egy férfit, aki 200-at keres? :D

2022. nov. 2. 14:51
 29/48 anonim ***** válasza:
75%

28: Közigazgatásban dolgoztam, mai keresetekre lefordítva 200-ból 100-at tettem el, így nem kell már dolgoznom, ennyi. Saját lakásom van.

Soha semennyire nem befolyásolta a saját életszínvonalamat, hogy akivel járok, annak mennyije van.

2022. nov. 2. 14:54
 30/48 anonim ***** válasza:
85%

Kezdjük azzal, hogy alapítson családot a radai rosseb.

Egyébként meg nem érdekelne többet keresek, de kevesebből élek. Max nem lesz közös ingatlan, kit érdekel

2022. nov. 2. 15:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!