Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők.Mi a véleményetek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők.Mi a véleményetek az olyan "férfiakról",akik térden állva könyörögnek a párjuknak, hogy ne hagyják el őt?

Figyelt kérdés
2022. febr. 5. 18:05
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
85%
Nevetséges, szánalmas, gyerekes, értelmetlen.
2022. febr. 5. 18:06
 2/12 anonim ***** válasza:
81%
Mi a véleményük az ilyen nőkről?
2022. febr. 5. 18:12
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom őket kívülállóként, ha velem történik meg, akkor pedig biztosan tudom, hogy megint kifogtam egy pszichés beteget.
2022. febr. 5. 18:15
 4/12 anonim ***** válasza:

Ez függ a kontextus-tól. Ha csak simán együtt vannak, tehát nincs gyerek, közös ház (ami a nő nevén van), hitel akkor ahogy az első írta hogy szánalmas. Mert azért nem mindegy, hogy a férfi szakításkor csak egy társat veszít el, vagy a családját, a lakhelyét meg még a tököm tudja hogy mit...bár azért minden esetben valamennyire szánalmas, de mint írtam ez függ a körülményektől is. De én férfiként nem is tudnék ilyen esetben a nő mellett maradni (mármint ha visszafogatott), mert mindig éreznék valamiféle szégyent, és szánalmat magam iránt.

23F

2022. febr. 5. 18:16
 5/12 anonim ***** válasza:
86%
Volt ilyenben részem. Elmebeteg volt, mérgező kapcsolat volt, nem részletezném, de megcsalás, zsarolás, érzelmi bántalmazás, fenyegetés, megalázás stb amit el tudsz képzelni, folyamatos ivás mellett. Amikor szakításra szántam magam, ordított, elment otthonról. Másnap térden állva, bőgve könyörgött, rendesen megijedtem. Utána napokig ez ment, mire ki tudtam rakni, de hónapokig hívogatott, írt, stb. De azt a bömbölést sose felejtem el, bizarr volt, és szánalmas.
2022. febr. 5. 18:20
 6/12 anonim ***** válasza:
73%
Térden állva könyörgés, éveken át tartó hívogatás, kéretlenül a lakásomnál, munkahelyemen való megjelenés, az ilyenekhez nekem is mind volt részem, pedig férfi vagyok és nem egy nőről beszélek. Úgyhogy ne csináljunk úgy, mintha ilyesmire csak férfiak lennének képesek, jó?
2022. febr. 5. 18:33
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Ki, és hol írta amúgy, hogy erre csak a fériak képesek?
2022. febr. 5. 18:35
 8/12 anonim ***** válasza:
0%

"Elmebeteg volt, mérgező kapcsolat volt, nem részletezném, de megcsalás, zsarolás, érzelmi bántalmazás, fenyegetés, megalázás stb amit el tudsz képzelni, folyamatos ivás mellett."

A faszi legyen 190+, milliomos, okos, művelt, olvasott, stb már nem is sorolom tényleg, vicc az egész :D

2022. febr. 5. 18:48
 9/12 anonim ***** válasza:
76%
#8as, te amúgy normális vagy?
2022. febr. 5. 18:57
 10/12 anonim ***** válasza:
0%
Persze, csak ismételtem amiket itt lehet olvasni :)
2022. febr. 5. 19:00
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!