Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők.Mi a véleményetek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők.Mi a véleményetek az olyan "férfiakról",akik térden állva könyörögnek a párjuknak, hogy ne hagyják el őt?

Figyelt kérdés
2022. febr. 5. 18:05
1 2
 11/12 peca1000 ***** válasza:
100%

Az egyik volt barátnőm volt ilyen.

Dobtam, majd hetente többször is megjelent az üzletben, ahol eladóként dolgoztam, hogy mekkora szemét vagyok, és úgy is vissza fog szerezni, mett aki kell neki, azért kűzd.

Ez ment fél évig, míg fel nem adta.

Most olyan haveri kapcsolatban vagyunk. :)

2022. febr. 5. 19:02
 12/12 anonim ***** válasza:

Jaj, milyen emléket hoztál most fel :D

Első barátom volt ilyen, aki amikor veszekedtünk, érzelmi zsarolásból sírt, vagy eljátszotta, hogy rosszul lett, vagy öngyilkossággal fenyegetett. Így azért elég nehéz volt szakítani, főleg tiniként, amikor még nem ismertem ezt a trükköt. Amikor utoljára próbáltam vele szakítani, akkor üvöltve(!) sírt, tudod, mint a gyerekek, akik erőltetik a sírást, hogy a szülők tovább vigasztalják őt. Azt ismételgette, hogy "ez nem lehet, ez nem lehet". Majd mondta, hogy elmegy sétálni és nem ígéri, hogy valaha is élve visszatér. Úgyhogy kénytelen voltam "visszavonni" a szakítást. Úgyhogy inkább telefonon szakítottam vele két nap múlva, máshogy nem tudtam.

Szánalmas, rohadt gáz, szemétség is, mert nyilván érzelmi zsarolás az egész, árt ezzel a másiknak. Inkább vállalja a felelősséget, előbb kellett volna meghallgatni a barátnőjét és változtatni azokon, amivel hónapokig vagy évekig mérgezte a kapcsolatot. Akinél beválik ez a könyörgés, az vagy megsajnálja, vagy úgy érzi, csak így tud szabadulni a helyzetből.

2022. febr. 8. 14:39
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!