Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők mit gondoltok az olyan férfiakról akik mondjuk csak 200 ezer nettót keresnek?
Figyelt kérdés
Összejönnétek vele családot alapítani?2022. nov. 2. 12:22
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
Csak akkor ha minimum keres 600 ezret
25 szavazat
1/48 anonim válasza:
Semmit, ő dolguk. Ha nekik ez elég.
Nem jönnek össze vele, családot meg pláne nem terveznék.
N 30
2/48 anonim válasza:
ha össze akarnék költözni vele, és egyikünknek sincs saját lakás és albérlet kell, és szeretnék gyereket is, akkor ez marhára kevés....
3/48 anonim válasza:
Mit akarsz te 200 nettóbol?
Sajnos már ott tartunk az infláció miatt h nettó 600 alatt szóba se állnak egy pasival a nők.
4/48 anonim válasza:
Legalább keressen annyit, mint én (300 nettó), ez nem nagy elvárás...
5/48 anonim válasza:
WoW ilyen kérdés még nem is volt ahol azt kérdeznék elég e a nőnek ennyi nettó
Milyen kreatív 🤣
6/48 A kérdező kommentje:
Hol írtam hogy 200 at keresek? Nem a saját életem példájából készítettem a kérdést.
2022. nov. 2. 12:30
7/48 anonim válasza:
A kommentek 90% leírja a mai nőket, ami meg vicc hogy ezután meg megy a sírás,hogy nincs normális pasi
8/48 anonim válasza:
7 én például nem sírok.
Nem elég 200 ezer. Nem azért tettem a jobb életért, h utanna vissza hozzanak.
Mellesleg van bőven normális férfi is, aki nem 200at keres.
9/48 anonim válasza:
Így önmagában semmit nem gondolok. Egyrészt a megélhetés nem csak ezen múlik. Másrészt azt sem lehet ennyiből leszűrni, hogy miért keres ennyit? Sajnos azt a hivatást, amit végez, ennyire becsüli meg az állam, vagy szimplán lusta. Nagy különbségek vannak itt is.
10/48 anonim válasza:
Senkivel nem akarok gyereket vállalni, de ha akarnék... nekem egyedül kevés volt 210 nettó, ezért váltottam. Gyereket ennyiből nem tudom, hogy lehet nevelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!