Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők mit gondoltok az olyan férfiakról akik mondjuk csak 200 ezer nettót keresnek?
7
Mert a normális pasi definíciója, hogy 200 alatt keres vagy mi?
Amúgy nekem sem felelne meg. 22 évesen nettó 300 fölött keresek, pedig nem a világ legelitebb egyetemének legkomolyabb szakán végeztem, ezt elhihetitek. Persze ha valaki kevesebbel is megelégszik, részemről oké, de nem vagyok érdekelt a saját életszínvonalamat lényegesen(!) lejjebb adni egy párkapcsolatért.
Hogy közalkalmazott, vagy nem karrierista.
Nem akarok családot alapítani, és ennél jóval kevesebből meg tudok élni, így nem vagyok rászorulva, hogy beáldozzam az életem a pénzkeresésnek.
14
Ez mind szép és jó, de miért feltételezed, hogy akinek pénze van, az automatikisan boldogtalan?
Nem fölösleges fiszfaszokra költök, hanem megtakarítom a fölösleget, és törekszem rá, hogy ezzel megalapozzam a jövőmet, sőt még a családomat is tudom segíteni néha. De még ha nem is így lenne, komolyan felfoghatatlan, hogy egyesek számára a jól fizető állás miért negatívum... Szerintetek a csóró emberek mind kis galamblelkű buddhajézusok, akik elalvás előtt a szférák zenéjét hallgatják és szívükben a béke tengere hullámzik? Elárulom, hogy nem...
És hagyjuk a maszlagot, hogy nem érdekel a férfi személyisége. Nagyonis érdekel, mint ahogy titeket is érdekel, hogy milyen ember a csajotok, de azért kötve hiszem, hogy összejönnétek egy 200 kilós bálnával. Szóval egészen nyugodtan befejezhetitek az álszentkedést.
18-as:
Most viccelsz, vagy ennyire nem megy a matek?
Egyrészt említettem, hogy 300 fölött keresek, másrészt az ember szeretne néha szórakozni, kirándulni, nyaralni, és ezt vagy nem tehetem meg a 100 ezerrel kevesebbet kereső párommal, vagy folyamatosan én kellene fizessek. Így már világos, vagy további magyarázat kell?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!