Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A depresszió visszatartja az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A depresszió visszatartja az embert a társkereséstől?

Figyelt kérdés
7 éve mélyült el igazán nálam, 15 évesen. Semmi motivációt nem érzek rá, valahol lehet hiányzik de eh, nem vagyok rá motivált mert felesleges energiabefektetés. Amúgy sincsenek jó élményeim ezen a téren, az egész társsasági életet meguntam és már csak az egyedüllétet élvezem. 22/f
2022. nov. 2. 00:29
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi fiam! A depresszió ugyanúgy elkaphat kapcsolatban és házasságban is, és hidd el ezerszer rosszabb a társas magány!
2022. nov. 2. 00:37
 2/7 A kérdező kommentje:
Jah, valószínűleg úgy kapcsolatban meg nem szűzen lennék depresszív meg fásult.
2022. nov. 2. 00:39
 3/7 anonim ***** válasza:
76%
Haver! Ne gondold már azt, hogy egy kapcsolat arról szól, hogy a nőd imád, istenként néz rád, minden percben dugni akar veled! Sok férfi mesélhetne a társas pokolról. Szóval csak hajrá, próbáld ki! Rengeted kapcsolatra alkalmatlan nő van, akiknek a kommunikácó nem az erőssége, a libidója nulla, emellett az egója a csillagos határ. Nagyon könnyen belefuthatsz egy ilyenbe! Gondoltam szólok!
2022. nov. 2. 00:54
 4/7 anonim ***** válasza:
41%

Igazat írnak az előttem szólók....Rengeteg a nyomasztó közös életű pár.Akik mér undort kapnak a másik látványától,hangjától, de sokszor sajnos anyagi okok miatt vannak még egyben.

Társas pokol, ez a legjobb szó erre! De erre csak akkor jönnél rá,ha átélnéd....erre szokták mondani,vigyázz,mire vágysz, mert megkapod :)

2022. nov. 2. 05:47
 5/7 anonim ***** válasza:
57%
Fontos lenne kezelni a depressziót. Pszichológus és pszichiáter, aki tud antidepresszánst felírni neked. Ki lehet belőle jönni, csak dolgozni kell rajta. Én mindenképp ezzel foglalkoznék első körben, mert az igaz, hogy egy jó társ sokat számít, de hosszútávon nem lehet elviselni, ha a másik betegsége téged is lehuz.
2022. nov. 2. 06:41
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
Lőtéri kutyát nem érdekli hogy az átlag alatti 15 centid nem tudod senkibe beledugni.
2022. nov. 2. 09:29
 7/7 anonim ***** válasza:
77%
Igen, visszatartja. Az emberek megérzik, hogy nem vagy alkalmas párkapcsolatra és taszítja őket. Előbb magadban kell rendet tenned, lehetőleg segítséggel, pl pszichológussal.
2022. nov. 2. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!