Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Késői szűzként érdemes a fiatalabb korosztályban párt keresni?
24 éves szűz fiú vagyok, úgy vélem a saját korosztályom már nemigazán értené az én problémámat, de a fiatalabb lányok talán toleránsabbak lehetnek. Fiatalabb alatt a 17-20 közöttieket értem.
Nem tartom magamat infantilisnek egyébként, de az érzelmi érettségem nem éri el az értelmi érettségem. Részben a párhiány miatt depressziós vagyok évek óta, de már kezelem, járok szakemberhez ezzel a problémával.
Teljesen nem mondtam le a saját korosztályomról egyébként, de gátlásosabb lennék ismerkedés során mert megvan az esély, hogy a járatlanságom miatt leszek dobva. Persze ezt valamilyen szempontból meg is értem mert aki 7-8 éve él szexuális életet annak nem ugyanazok az igényei, és nem várható el, hogy az én két szép szememért elkezdje ő is nulláról, bármennyire jól is mennek a dolgaink más téren.
Sosem fogok annyira szánalmasnak tartani valakit aki szűz, mint egy olyan felnőtt, dolgozó férfit, aki gimis ballagásra kíséri a kis barátnőjét.
Ha párkapcsolatot keresel, akkor a kor ezerszer meghatározóbb, mint a tapasztalat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!