Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
48 éves férfinak mely korosztályban érdemes nézelődni a Tinderen?
Kérem normális válaszokat írjatok, ne savazást.
Nem néznek 48-nak általában. De nyilván hülyeség lenne mondjuk 20 éves csajokat jobbra húzni. Arra vagyok kíváncsi hogy az én koromban mi a "korban hozzá illő".
Milyen képedi vannak?
Mert ha megfelelőek, akkor a 20-as csajokat is jobbra húzhatod, és ők is jobbra húznak téged!
Pl.: [link]
Nem mindegy?
Húzz mindenkit jobbra.
Mindegy a kép, a korod. Kivéve ha 10/10-es vagy
Jutottam tovább az első körökön. Akkor is mindegy. Kicsi az esélye hogy onnan párt találj. Szórakozni nem mindegy?
Társkeresőn nagyobb eséllyel írnak vissza.
Ráírsz 1000 nőre.
Sorban mindegyikre. 20-tól 60-ig. Olyanokra is aki rondább VasorrúBábánál, akinek 22 gyereke van. 8 általánosa sincs.
Meglátod ki áll veled szóba.
Azok közül válogathatsz.
Mert, ha jobbra húzol egy 20 évest mi lesz.
Valószínűleg semmi, vagy esetleg, ha szerencséd van, akkor ő is jobbra húz. Akkor meg nyílik egy lehetőség.
Válaszd azt a korosztályt, aki neked tetszik, a lányok is azt csinálják.
Aztán, ha nincs egyezés lehet bővíteni a kört.
Azért kevés fiatal csajnak vagy benne a láthatóságában. Vagyis húzhatod őket akármerre, a te profilod jó eséllyel meg sem jelenik nekik...
Szerintem a 40+ hölgyeknél lehet esélyed.
Első körben szerezz be egy ilyet: [link]
Ez megment attól, hogy inhüvely gyulladást kapj már azelőtt, hogy az első matched összejön (elég lesz azt kapni a randira várakozás hónapjaiban folytatott egyéb kézterhelő dolgokkal).
Ha ez megvan, akkor tényleg boldog boldogtalanra írj rá, a 99% annyi válaszra nem fog méltatni, hogy azt mondja, jézusom, nem téged kereslek.
Szóval ha mondjuk 5 sort már csevegtél valakivel, akkor lesz először esélyed látni, hogy kinél van esélyed (nem írom, hogy kiknél, mert a többesszám megtévesztő lehet :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!