Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 48 éves férfinak mely korosztá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

48 éves férfinak mely korosztályban érdemes nézelődni a Tinderen?

Figyelt kérdés

Kérem normális válaszokat írjatok, ne savazást.

Nem néznek 48-nak általában. De nyilván hülyeség lenne mondjuk 20 éves csajokat jobbra húzni. Arra vagyok kíváncsi hogy az én koromban mi a "korban hozzá illő".

2020. ápr. 23. 14:16
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
62%
hú micsoda oltások mennek itt csak azért, mert a kérdező középkorú. Durva ez az oldal azért. Mindenki (aki megéli és szerencsés) lesz majd 48 éves, és ha netán elváltok (igen, 40 felett minden 2. házasság szétmegy), akkor majd nektek is a 20-30 as korosztály fogja osztani az észt, hogy papókám, neked nem pár kell, hanem unokázni.
2020. ápr. 23. 15:22
 12/20 anonim ***** válasza:
70%
Senki se mondja, hogy unokázzon. Azt mondták, nincs esélye a huszonéveseknél. Kis különbség. Nekem 28 évesen pl nem kéne a 48 éves, de egy 38 éves nő meg lehet, szívesen ismerkedne vele. Csak ugye magyar férfiak olyan übermacsók, vagy nem tudom, minek képzelik magukat, hogy nekik még 70 évesen is 20 éves nő kéne.
2020. ápr. 23. 15:41
 13/20 anonim ***** válasza:
Egy 35-45 közötti nő lenne számára az ideális,
2020. ápr. 23. 15:43
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

11: ezek az oltások nem a középkorúsága miatt mennek, hanem mert a Tinder így működik...

Tök mindegy, hogy 20-30-40-50 vagy, ugyanúgy igaz, amit egyik válaszoló írt, hogy ha a 8 általánost végzett 22 gyerekes vasorrú bába visszaír, akkor sikeres férfi vagy

40f

2020. ápr. 23. 15:44
 15/20 anonim ***** válasza:
81%

"Csak ugye magyar férfiak olyan übermacsók, vagy nem tudom, minek képzelik magukat, hogy nekik még 70 évesen is 20 éves nő kéne."

Ennek a párja, hogy a magyar nők meg 35-ig keresnek párt 20 évesen is, meg 34 évesen is :)

Aztán meglepődnek, mikor egy 34 éves nőre ráír egy 40-es férfi.

2020. ápr. 23. 15:45
 16/20 anonim ***** válasza:
27%
Most 39 évesen is 35-ig keresnék párt ha egyedül lennék,nem mindenkit vonzanak a középkorú férfiak,100 évesen sem fognak vonzani,ez van.
2020. ápr. 23. 16:39
 17/20 anonim ***** válasza:
Szerintem olyan 42-43 ig nincs baj egy férfival, ha az megfelelően tartja magát (ápolt, nem chubakka, és nem egy sörhasú malac). De az különösen rémisztő, hogy már az idősebb nők is 40 alatti férfit akarnak, akkor is, ha ők 45 évesen 3 gyerekkel, banyaorral, 30 kilós súlytöbblettel, szemölcsökből kinövő dús szőrzettel ,,rendelkeznek".
2020. ápr. 23. 20:26
 18/20 anonim ***** válasza:
52%
60 körülinek is van huszonéves felesége, USA-ban dolgozott, stb. Szerintem ha tehetős vagy, vagy magas és jóképű, a huszonévesek közül is simán összejöhet valaki.
2020. ápr. 23. 22:44
 19/20 A kérdező kommentje:

Sziasztok, köszi a válaszokat. 10es, a roboton jót nevettem. Még jó lenne kiegészíteni egy csevegő algoritmussal, ami az első pár mondatos bevezető beszélgetést is levezeti, így csak a potens delikvensekkel kellene foglalkoznom személyesen. XD

Amúgy nem vagyok übermacsó, sosem aposztrofáltam magamat így. Az igényeim sem túltoltak, de nyilván ápolt, rendezett paliként én se valami maunikasós fogatlan sinternőt keresek XD

2020. ápr. 24. 06:17
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Talán a 25-65 korosztályt javasolnám. Persze minél inkább közelítünk a saját életkorod felé mindkét irányból, annál esélyesebb hogy találsz valakit. A két szélsőértéknél mondhatni csoda kellene hozzá, hogy összeillő pár legyetek, ezért jobb ha a sajátodhoz hasonló korút írsz be, ha már muszáj neten válogatnod, anélkül hogy megcsodálhatnád az illetőt teljes valójában.
2020. máj. 13. 02:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!