Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kizáró ok társkereséskor az antidepresszáns szedése?
Ha esetleg van itt olyan, aki szedi: mennyi idő után érdemes az ilyesmit elmondani ismerkedési fázisban?
Nő vagyok, szóval a szexuális életemre nincs kihatással a gyógyszer. Ennek ellenére sajnos úgy veszem észre, hogy a társadalom még mindig erősen stigmatizál ezzel kapcsolatban...
Kérlek indokoljátok is a választ, hogy igazán hasznos legyen.
Ha lenyeled, az is antidepresszáns hatású... 🙄
Önmagában ha ez kiderülne rólad ismerkedéskor, nem okozna kiábrándultságot, jobb mintha kemény drogokat használnál.
Parom exe egy nyugtaton elő(arra rászokott) nő volt. Helyből hajítja kifelécsupán a hasonlokat is.
De valoszinu akinek nincs rossz tapasztalata ilyen emberekkel azok naivan belemennek bármibe.
ez nem egy olyan dolog, amit elso randin elmond az ember. de meg a masodikon se nagyon. szerintem ehhez mar kell egyfajta bizalom es el kell jutni az ismerkedes egy szintjere, hogy ilyet megossz a masikkal. ha pesig mar itt tart a kapcsolat, akkor nem dobnam ki a masikat emiatt.
de amugy sem akkora ordogtol valo dolog ez, legelabb foglalkozik a mentalis egeszsegevel es kezelteti magat. sok ember van a vilagban, akire raferne az antidepresszans, de nem szed, mert ‘ciki’ es tarsai, na inkabb ez a gaz.
En no vagyok, es ovatos lennek egy depresszios pasival (tapasztalat miatt!), mar csak a csaladalapitas miatt is. Ez szerintem forditva is igaz lehet.
Szoval nem a gyogyszer, hanem maga a betegseg miatt..:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!