Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem mondom el hogy van egy gyerekem akor 26 évesen még sokkal több lanyt tudok felszedni mint ha bevallanám? érdemes hazudni ha inkább a fiatalabb korosztály tetszik ?
mert szerintem ha csak sima talakozos barátnőről beszelünk akivel nem lakunk együtt akor vegulis miert kéne neki mondani hogy van gyerekem es vele is foglalkozom?
mert igy az a baj csak azok a fiatal csajok allnak le velem akik szintúgy anyukak vagy a 30 feletti korosztály nekik bejövök. de anyuka is fiatalabb volt és most is ezzek a lannyok tetszenek és nem akarok ujra olyan nagyon komoly kapcsolatot mint exemmel. összeköltözés és uj gyerek tabu téma nekem.
talán jobbak lesznek az esélyek , persze atol meg foglalkozom ugyan ugy a lányommal is 5 éves
Segítek...bár loptam!
Simán vállald fel a gyereket! DE!!! Nyomd el, hogy nem a vér szerinti gyereked. Mond el, hogy a barátnőd gyereke, akit a nagymamája nevel, mivel a barátnőd meghalt sajnos, de akkor már külön voltatok. Te meg segítségként vigyázol a kölökre.
Így tud a gyerekről, és még jó fej is leszel, hogy vigyázol egy idegen picire.
Ha szerencséd van meg is ríkatod a csajt, és akkor már nyertél!
Szívesen!
egyéjszakást is akarnék de igazából jobb lenne egy hosszú tavú de laza kapcsolat .
ezzekel a kiscsajokkal olyan jól kijövök mindenről dumálunk képeket meg minden kuldenek de személyesen talizni mar problémas.
nem csak a szexre vágyom , azért fizetni is tud az ember de az olyan gyors és hideg .
inkabb vágyom egy barátra akivel szex is lenne.
de olyan klaszikus ertelemben kapcsolatra nem vagyom nem akarom otthon bemutatni meg ezekből a kötöttségekből nem kérek
16
Tehát, ha.jól ertem b*szni akarsz, fiatal nővel, miközben gyereked van, (amit persze nem mondasz el) legyen a barátod, és persze b*sszon veled, amikor akarod, de a "kotelezettsegekből" nem kersz, és mindezt, termeszetesen ingyen.
😅😅😅🖕
Egy féreg vagy!
De ha reálisan gondolkodom, azert egy kérdésem mégis lenne:
Nekem ez hol éri meg? 😂
17# akar hiszed akar nem volt mar ilyen kapcsim ,
exem előtt volt egy kis csaj igazából 19 lehettem de mar jogsim volt a csak 4 évvel fiatalabb es, először volt egy rövid semmitmondó tini kapcsolatunk kb csak smároltunk , de aztan egyszer több is volt a szakításunk utani egyik talin és onnantol kb hetente 2 hetente taliztunk de amugy nem érdekelte mi van velem vagy ilyesmi szóval nagyon nem volt a barátom. csináltunk dolgokat titokba aztan ennyi.
meg exemmel a gyerköc anyjával is volt ilyen pár hónapig meg komolyra nem fordult az uj kapcsolata szóval nem voltunk együtt, de össszejartunk moziztunk buliba is voltunk vettem neki ezt azt és olyan sűrűn csináltuk mint az együtt töltött évek alatt soha max az elején.
neki is jó volt de inkabb kihasznalt nem volt baj bőven megérte nekem is.
sokkal jobb volt a szeretőjének lenni mint a rendes pasijának .
szóval vegulis van ilyen kapcsolat amit keresek csak ez egyedi és inkább kapcsolatból vagy meglevő barátságból lehetne nem csak úgy. de teljesen jól latod hogy neked mi hasznod van ebből ? ezzel megfogtál hat vinnélek ide oda vennek ezt azt , plusz orgazmus plusz egy fix barát akinek barmit elmondhatsz titokban marad.
19#miert érezned magad rossz embernek ha mar nincsenek együtt a szülök ?
úgy amúgy énse mennek bele egy kapcsolatba hogy szetszakitani egy csaladot
a gyerek boldogsaga szerintem az anyuka elé való. de mar ha mindegy akor igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!