Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elsősorban a 38+-os hölgyekhez fordulok. Ebben a korosztályban milyen szempontok élveznek prioritást a párkeresésben nálatok?
Figyelt kérdés
Én magam 38 vagyok, de főként a 35-42 éves korosztály vonz. Nagyon szeretem a felnőtt, határozott nőket.2022. okt. 25. 20:39
1/7 A kérdező kommentje:
A "de" szócska annak szól, hogy sok férfi a huszonévesek után ácsingózik.🙂
2022. okt. 25. 20:40
2/7 anonim válasza:
Intelligencia (hagyományos és érzelmi egyaránt), önismeret, humor, nyugodtság.
3/7 anonim válasza:
Az elvárások hasonlóak mint fiatalabb korban. Ugyan úgy nem elfogadott a férfi túlsúlya. Nem megfelelő anyagi helyzete és a diploma hiánya.
4/7 anonim válasza:
Intelligencia, határozottság. Ja és nálam még az is, hogy dohányzásellenes vagyok.
5/7 anonim válasza:
Azt kérdezed, hogy a 38-42 éves nők milyen szempontok alapján találnak vonzónak egy férfit (aki te vagy).
Humor, lazaság, higgadt, nyugodt személyiség, megbízhatóság.
Ne akarjon huszonéves lenni. Legyen tisztában a saját határaival, önmagával.
Jó ha valamit sportol vagy rendszeresen jár túrázni.
Ne zavarja, hogy vannak gyerekeim.
Legyen önálló, ne várjon anyáskodást.
6/7 anonim válasza:
Szeretem látni az illetőn, hogy nem egy elpazarolt élet van mögötte. Nem várok semmi extrát, de aki 40 éves korára többet rombolt le, mint épített az életében, azt messzire elkerülöm. Ennyi idő alatt ha valaki éppcsak csinálgat valamit, már annak is van látszata. Legyen az sport, normális, egészséges életvitel, tanulás, karrier, emberi kapcsolatok... Valamin látszania kell, hogy nem csak vakarózott, hanem tervezett is és dolgozott is érte..
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2022. okt. 26. 05:07
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!