Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok összejönnétek olyan férfival aki saját lakásban él de csak minimálbért(130e) keres?
Én személy szerint nem.
Én ennél jóval többet keresek és ebből kifolyólag az életszínvonalam is olyan, amivel havi 130-ból felelősségteljesen nem tudnál lépést tartani. Nyilván én senkire nem fogom ráerőltetni, hogy menjen tönkre a velem randizásban/járásban, szóval nem hiszem, hogy sok közös programot tudnánk csinálni, úgy meg nem fogok összejönni egy férfival, hogy feleannyit se tud megadni nekem/hozzáadni az életemhez, amennyi én megadok magamnak.
Íme a bizonyíték a nők pénzéhségere.
Annak ellenére h mindenhol ahol olyasmit kerdeznek h ez az anyagi szint eleg xy nohoz es odaírjak h nem a penzen múlik.
Ha nem a pénzen múlik akkor miert nem vagyok jó?
Hol írták, hogy a pénz nem számít? Akármelyik olyan kérdésnél, hogy pénz nélkül lehet-e csajozni, oda írják, hogy egyértelműen nem..
Hogy élsz 130 ezer forintból. Kaja, rezsi és ennyi is, nem?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!