Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Több mint 6 év utàn magamra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Több mint 6 év utàn magamra maradtam, neten melyik oldalt javasolnàtok ismerkedésre? 34N

Figyelt kérdés
Elötte is hosszú kapcsolatom volt, nincs sajnos gyakorlatom az ismerkedésben. Az egyik osztàlytàrsam volt gimiben a màsikkal pedig egy faluban èltünk koràbban. Most pedig bàrmerre indulnék falakba ütközök. Mindenki foglalt,csalàdos így kimozdulnom sincs kivel.
2022. okt. 29. 19:26
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%
Hány kiló vagy kérdező?
2022. okt. 29. 20:52
 12/17 anonim ***** válasza:

Nyilván van a netes vergődés, ami vagy bejön, vagy nem.. egy lehetőség, ahol ismerkedhetsz emberekkel, akikkel amúgy soha nem futnál össze. Érdemes kihasználni, de nőként nehéz szűrni. Sok az idióta, és mégtöbb aki csak dugni akar.

Ezt meghagynám ilyen wc-zés közbeni húzogatásra. Ennyi időt bőven elég rászentelni.

Szóval élőhöz érdemes több energiát belefektetni. Ha nincs kivel kimozdulnod, akkor egyedül kell kimozdulnod. Ennyire egyszerű. Neked kell úgy szervezned az életedet, hogy tudj új emberekkel ismerkedni. Nőkkel, férfiakkal, idősebbekkel, fiatalabbakkal... merthogy az egyik gyakoribb lehetőség pártalálásra az ismerős ismerőse...

Aztán lehet még hobbi (több hobbid is lehet...), tanfolyam, önkénteskedés. Meg nyilván a munkahely is, de akkor ez nálad kiesik.

30 felett beszűkül a lehetőség ismerkedésre, igen, sajnos.. családos, meg ilyenek. Ha te gyermektelen nő vagy, akkor még bőőőven jó helyzetben vagy, sokkal magyobb az esélyed párkapcsolatra, mint a gyermekeseknek. Viszont tény, hogy gyerekes családosok egyre többen vannak az idősebb férfial között. És hát itt is lehet szűrni, mert sokan akár úgy ismerkednek, hogy amúgy benne vannak egy kapcsolatban, amiről elfelejtenek szólni. Szóval ez korral kár, az emberek 30-as korukra gyereket vállalnak, családjuk lesz, de amúgy a háttérben már rég tönkrement kapcsolat, amiből nem mernek kilépni... aki meg ki mer, annak is ott a mozaikcsaládja.

2022. okt. 29. 21:49
 13/17 A kérdező kommentje:

12 Egyedül kimozdulni meg programokra menni nagyon tàvol àll tölem, nem érezném jòl magam ùgy meg nincs értelme. Sokat agyaltam de pl csak azért kezdjek el meccsre jàrni egyedül hàtha lesz ott valaki aki felfigyel ràm?

Nincs gyerekem, de nem zàrkòzom el azoktòl akiknek van.

2022. okt. 29. 22:07
 14/17 anonim ***** válasza:
Akár itt is találhatsz, ki tudja, érdemes magadról pár szót ejteni, mi a hobbid ha már a munkád? Munka után mivel töltöd az időd? A hobbiddal? xd
2022. okt. 29. 22:40
 15/17 A kérdező kommentje:
Kézàpolò mükörömépítö vagyok, sajàt szalonom van. Munka utàn az otthoni teendök, sport, csalàd,baràtok amivel töltöm az idöm. Különleges hobbim nincs. Szeretek vezetni.
2022. okt. 30. 06:26
 16/17 anonim ***** válasza:
Mondjuk az sem árt ha válaszolsz a normális megkeresésekre!:)
2022. okt. 30. 20:28
 17/17 A kérdező kommentje:
Rengeteg üzenetet kaptam, nem is szàmítottam ennyire.
2022. okt. 30. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!