Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Több mint 6 év utàn magamra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Több mint 6 év utàn magamra maradtam, neten melyik oldalt javasolnàtok ismerkedésre? 34N

Figyelt kérdés
Elötte is hosszú kapcsolatom volt, nincs sajnos gyakorlatom az ismerkedésben. Az egyik osztàlytàrsam volt gimiben a màsikkal pedig egy faluban èltünk koràbban. Most pedig bàrmerre indulnék falakba ütközök. Mindenki foglalt,csalàdos így kimozdulnom sincs kivel.
2022. okt. 29. 19:26
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
43%
GYIK, itt sok jó férfi van.
2022. okt. 29. 19:27
 2/17 Noren1989 ***** válasza:
91%
Marad a hobbi, közös érdeklődés, esetleg ismerkedős estek.
2022. okt. 29. 19:30
 3/17 anonim ***** válasza:
78%
Tinder.
2022. okt. 29. 19:30
 4/17 anonim ***** válasza:
7%
Ha nem vagy kövér akkor bárhol!
2022. okt. 29. 19:54
 5/17 A kérdező kommentje:
2 A hobbim a munkàm is egyben, ez egyrészt szerencsés de ismerkedés szempontjàbòl nem az, mert 100%-ban nök vannak. Kimondott ismerkedös eströl nem is tudok, hogy lenne itt de érdeklödök majd.
2022. okt. 29. 19:54
 6/17 A kérdező kommentje:
4 Kb.5 kg plusz van rajtam.
2022. okt. 29. 19:55
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Mindegyik ilyen oldal egy rakás sz**r. Tele van alja néppel nyugdíjasokkal. Engem legalább is ezek találtak meg gyakrabban meg az idióták. Talán a facebook társkeresője még lehet jó valamire.
2022. okt. 29. 20:11
 8/17 anonim ***** válasza:

Tinder vagy Badoo. Előbbi szerintem kissé félisten(nő)gyűjtő, utóbbi elég heterogén.

Strapabíró idegrendszer viszont mindenhová elengedhetetlen, illetve valamiféle erős belső motiváció. Ha sikerül is jól szűrnöd, megtalálnod a normálisabb, hozzád való férfiakat, akikkel minden klappol, élőben lehet, hogy nem lesz meg a vonzalom, és a többedik ilyen eset után könnyű feladni.

2022. okt. 29. 20:20
 9/17 anonim ***** válasza:

Mik a kritériumok?

34/f

2022. okt. 29. 20:23
 10/17 A kérdező kommentje:
9 Külsöleg nincs ideàlom, elég különbözö típusok is tetszenek. Nem akarok kliséket írni de legyen megbízhatò, kedves, öszinte. Nem dohànyzò. Rendezett élettel rendelkezzen itt nem feltétlen az anyagiakra értem hanem pl lezàrt vàlàs, gyerek esetén is letisztàzott dolgok.
2022. okt. 29. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!