Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők, hölgyek, asszonyok, bejönne nektek egy igazi rosszfiú? F/31
Mert a mostani énemmel egész biztosan nem jövök be senkinek. És nekem tele van már a pömpölőm azzal hogy a döglött kutyának se kellek nem hogy az olyan dögös, szexi bébiknek akiket fütyiznék ha módom lenne rá. Nincs pénzem, a nővéremnél nyomorgok amíg megtűr a háznál. A társadalom perifériáján vagyok kénytelen vegetálni mert a világ nem kér belőlem. Hát akkor mostantól én sem kérek a világból, törvényen kívül helyezem magam, igen, egy alvilági gengszter, egy rohadt strici leszek. Ez az egyetlen kiút ebből a szarból. Kicsiben kezdem, lepukkant fogatlan nőim lesznek akiket kiállítok a főút mellé. Aztán idővel emelem majd a tétet, lesz egy kisbusznyi bulám akiket kihordok Bécsbe, hadd élvezkedjenek rajtuk a török melósok. BAZ megye királya leszek, nagyobb raj mindenkinél. Lesz egy modern luxusvillám fent a hegyoldalban. 19 darab márványoroszlán lesz a kerítésoszlopokon. Azért annyi mert annyi a pömpölőm centiben. Ott állok majd az 50 négyzetméteres hófehér erkélyemen minden este az arannyal kivert bíborszínű selyempizsamámban. Alattam a putrisor a buláimmal akik felrepítettek a csúcsra. Felszippantok egy csík kokót, a távolba révedve letüdőzöm a nyomortelep édes bűzét, a telepét ami gazdaggá tett. Közben a kedvenc csajom cuppogva cumizza a dorongom. A tejút felragyog a völgy sötétje felett, kóbor kutyák ugatása visszhangzik a hegyoldalakon. A lelkem békére lelt a sötét oldalon. Enyém minden amit valaha akartam és még attól is több.
Na szóval ez lenne az új irány, ide akarok eljutni, kedves hölgyeim, ez vonzó lenne számotokra?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!