Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, nők, hölgyek, asszonyo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők, hölgyek, asszonyok, bejönne nektek egy igazi rosszfiú? F/31

Figyelt kérdés

Mert a mostani énemmel egész biztosan nem jövök be senkinek. És nekem tele van már a pömpölőm azzal hogy a döglött kutyának se kellek nem hogy az olyan dögös, szexi bébiknek akiket fütyiznék ha módom lenne rá. Nincs pénzem, a nővéremnél nyomorgok amíg megtűr a háznál. A társadalom perifériáján vagyok kénytelen vegetálni mert a világ nem kér belőlem. Hát akkor mostantól én sem kérek a világból, törvényen kívül helyezem magam, igen, egy alvilági gengszter, egy rohadt strici leszek. Ez az egyetlen kiút ebből a szarból. Kicsiben kezdem, lepukkant fogatlan nőim lesznek akiket kiállítok a főút mellé. Aztán idővel emelem majd a tétet, lesz egy kisbusznyi bulám akiket kihordok Bécsbe, hadd élvezkedjenek rajtuk a török melósok. BAZ megye királya leszek, nagyobb raj mindenkinél. Lesz egy modern luxusvillám fent a hegyoldalban. 19 darab márványoroszlán lesz a kerítésoszlopokon. Azért annyi mert annyi a pömpölőm centiben. Ott állok majd az 50 négyzetméteres hófehér erkélyemen minden este az arannyal kivert bíborszínű selyempizsamámban. Alattam a putrisor a buláimmal akik felrepítettek a csúcsra. Felszippantok egy csík kokót, a távolba révedve letüdőzöm a nyomortelep édes bűzét, a telepét ami gazdaggá tett. Közben a kedvenc csajom cuppogva cumizza a dorongom. A tejút felragyog a völgy sötétje felett, kóbor kutyák ugatása visszhangzik a hegyoldalakon. A lelkem békére lelt a sötét oldalon. Enyém minden amit valaha akartam és még attól is több.

Na szóval ez lenne az új irány, ide akarok eljutni, kedves hölgyeim, ez vonzó lenne számotokra?

#BAZ megye királya
2022. okt. 29. 17:53
A kérdező szavazást indított:
Hú nekem nagyon bejönne egy ilyen tökre menő gengszter pasi🥰
Nekem már attól csatakosra ázott a bugyim hogy elolvastam a kérdést😍
Gyereket akarok tőled, MOST!!! Meg az ikertesóm is! 👯‍♀️
7 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
2022. okt. 29. 18:03
 2/9 anonim ***** válasza:
82%
Elképesztő retadrált vagy. Megfőtt a kis agyad a sikertelenséged miatt.
2022. okt. 29. 18:10
 3/9 anonim ***** válasza:
82%
🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡
2022. okt. 29. 19:06
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Mennyi ideig tartott ezt a sztorit összehozni?
2022. okt. 29. 20:06
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Bazsi, te mit toltál?
2022. okt. 29. 20:27
 6/9 anonim ***** válasza:
71%
Sukár ötlet tesó 😃
2022. okt. 29. 21:33
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Itt a baj már nem kicsi😂
2022. okt. 29. 21:52
 8/9 anonim ***** válasza:
52%
Attól hogy hulladék a stílusod még nem vagy rosszfiú
2022. okt. 30. 08:38
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
A 150kilos sittes szétgyurt pasiknak be fogsz jönni a fegyházban.
2022. okt. 30. 12:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!