Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Online mennyire nehéz nőt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Online mennyire nehéz nőt találni?

Figyelt kérdés
Halottam olyat hogy discordról, lolból, facebookról találtak egymásra. 2 hétig tartottam messengeren és hívásban is egy csajjal a kapcsolatot, de annak vége. Ott mondjuk ő kezdeményezett nálam kb, eddig egyik emberi kapcsolatomban sem kezdeményeztem túl sokat. Társkeresőt nem használok mert nem szeretem magam nagy közönség alá kirakni, és nem szeretek magamról erőltetetten beszélni. Minden hobbim otthonülös, egyedül végezhető. Bulikat nem szeretem. 22/f
2022. okt. 23. 23:28
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

#20: Az is csak akkor működik, ha jó pasi vagy, bejössz nekik. A részegséget a nők arra használják, hogy a saját szorongásaikat oldják meg bekamuzhassák, hogy nem emlékeznek, illetve ha bunkó vagy utána, akkor rá tudják fogni, hogy amúgy józanul nem mentek volna ám el veled, nem is tetszettél nekik.

Ha meg nekrofil szinten nyomod totál K.O. csajnál, az megerőszakolás és élvezet se lenne benne.

Hidd el, ha alig áll a lábán is meg fogja mondani, hogy nem jössz be, hagyd őt békén, inkább hazamegy, ha a buszgarázsban is ébreszti őt a buszsofőr és telehányja a buszt.

A részeg lányoknál is azoknak van esélye, akik amúgy jó pasik, csak pl. mamahotelesek, ott csak reggel tűnik fel a csajnak, hogy horkol a szomszéd szobában az öreglány, ilyeneken átzökkennek, amiket józanul mérlegelnének. Meg oldódnak a gátlások, kevésbé feszélyezi őket, ha olyan helyen dugod meg őket, ahol ha nem is látják, de hallanak titeket.

De a külső vonzalmat, a kémiát nem kerülheted ki, ez a nagy helyzet.

2022. okt. 25. 00:52
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!