Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Online mennyire nehéz nőt találni?
Figyelt kérdés
Halottam olyat hogy discordról, lolból, facebookról találtak egymásra. 2 hétig tartottam messengeren és hívásban is egy csajjal a kapcsolatot, de annak vége. Ott mondjuk ő kezdeményezett nálam kb, eddig egyik emberi kapcsolatomban sem kezdeményeztem túl sokat. Társkeresőt nem használok mert nem szeretem magam nagy közönség alá kirakni, és nem szeretek magamról erőltetetten beszélni. Minden hobbim otthonülös, egyedül végezhető. Bulikat nem szeretem. 22/f2022. okt. 23. 23:28
1/21 A kérdező kommentje:
Monstanság egy szerveren vagyok bent discordon de ott a népesség jó része férfi, be lépkedtem gaming/anime közösségekben de ott iszonyat gyökér mindenki.
2022. okt. 23. 23:28
2/21 anonim válasza:
tinderen lehet, csak le kell vinni az igényeket
3/21 anonim válasza:
Ha nem nézel ki baromi jól, akkor nehéz.
4/21 A kérdező kommentje:
Munkahely kivételével nem járok semerre.
2022. okt. 23. 23:52
5/21 anonim válasza:
Simán lehetséges. Még akar itt is.
6/21 anonim válasza:
Változó. Akár már pár hét alatt is lehet társat találni. De van akinek több hónap, vagy évek, vagy annyi alatt sem....
Mi a férjemmel online, netes társkeresőn ismerkedtünk meg. Regisztrált, de egy ideig nem csinált semmit, majd 2 héttel később pár adat alapján csinált egy szűrést, ami kidobott több oldalnyi adatlapot.
5 lány tetszett neki képek, profil alapján, rájuk írt,3-man válaszoltak neki, hogy szívesen ismerkednének, köztük voltam én is. Elkezdtünk beszélgetni, 3-4 üzenetváltás után már csak velem ismerkedett. Aztán randira hívott, találkoztunk, és azóta együtt vagyunk.
Szóval férfiként, onnantól számítva, hogy regisztrált az oldalra, kb 1 hónap múlva már egy pár voltunk.
Mikor megismerkedtünk, én akkor voltam fent 6 hónapja.
7/21 A kérdező kommentje:
Jah, frusztráló hogy szűz vagyok, nem akarok 30 éves koromig az lenni. Prostituáltal meg nem akarok lenni mert az nem ugyanaz.
2022. okt. 24. 00:21
8/21 anonim válasza:
Márpedig a munkahelyen kivül semerre sem jàró lúzereknek nem lesz egyszerű mert egy nővel foglalkozni kell ide oda menni vele....
9/21 anonim válasza:
Tinderen már nem rúgsz labdába átlagférfiként.
10/21 A kérdező kommentje:
8. "lúzerek", definiáld mi az a lúzer
2022. okt. 24. 03:26
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!