Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Online mennyire nehéz nőt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Online mennyire nehéz nőt találni?

Figyelt kérdés
Halottam olyat hogy discordról, lolból, facebookról találtak egymásra. 2 hétig tartottam messengeren és hívásban is egy csajjal a kapcsolatot, de annak vége. Ott mondjuk ő kezdeményezett nálam kb, eddig egyik emberi kapcsolatomban sem kezdeményeztem túl sokat. Társkeresőt nem használok mert nem szeretem magam nagy közönség alá kirakni, és nem szeretek magamról erőltetetten beszélni. Minden hobbim otthonülös, egyedül végezhető. Bulikat nem szeretem. 22/f
2022. okt. 23. 23:28
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Lehet hogy bunkón fogalmazott de a nők tényleg nem szeretik az otthonülő típusú férfiakat.

Ajánlom hogy legyen eljárós hobbid ahol emberekkel kell kapcsolatba lépned beszélgetni közösségbe kerülni. Gondolom nincsenek barátaid se, csak csendben elvégzed a munkát

Online ismerkedni nagyon nehéz főleg ha előtte sose volt kapcsolatod.

2022. okt. 24. 06:26
 12/21 A kérdező kommentje:
Vannak ám otthonülés nők is
2022. okt. 24. 06:40
 13/21 A kérdező kommentje:
Néha beszélek munkásokkal ha egy légtérbe kerülünk
2022. okt. 24. 06:41
 14/21 A kérdező kommentje:
Az értelmesebbekkel hosszasabb diskurzusaim is voltak amíg takarító voltam ott, portásként kevesebbet találkozom velük.
2022. okt. 24. 06:42
 15/21 A kérdező kommentje:
Abszolút nem tudok olyan hobbit ami társas, max azt tudom elképzelni hogy eljárok edzeni, bár az sport nem hobbi. edzőteremre gondoltam.
2022. okt. 24. 06:52
 16/21 A kérdező kommentje:
Mármint asztali szerepjátékozom, de a csapataimat online szoktam összeszedni hogy meséljek, elég vegyes korosztály.
2022. okt. 24. 06:53
 17/21 anonim ***** válasza:

#11: "Lehet hogy bunkón fogalmazott de a nők tényleg nem szeretik az otthonülő típusú férfiakat."

De, sajnos nagyon sok nő szeret otthon punnyadni, filmet, sorozatot nézni és a kimozdulás annyiból áll neki, hogy elslattyog egy közeli moziba, színházba, étterembe, ahol lehet pénzt költeni.

2022. okt. 24. 13:06
 18/21 A kérdező kommentje:
Nem érdekel semmi olyan hobbi amit másokkal kell űzni igazából, csapatsportot sem szeretem mert valaki elront valamit és a többi köcsögölni kezdi.
2022. okt. 24. 19:02
 19/21 A kérdező kommentje:
Amúgy nem szeretek sokat foglalkozni másokkal mégis igénylem valamiért.
2022. okt. 24. 20:42
 20/21 A kérdező kommentje:
Ah, lehet szociálisra kéne igyam magam aztán valahol fogni egy részeg luvnyát
2022. okt. 24. 21:40
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!