Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megpróbáljam vagy esélytelen?
Figyelt kérdés
32 éves, 185cm magas izmos srác vagyok. Egy kórházban dolgozom ,hamarosan egy másik részlegre kerülök (röntgen) van egy 45+ nő aki nagyon tetszik, már párszor beszéltünk, mindig mosolyog mikor meglát meg messziről integet, becéz, aztmondta hamarosan elmész és nem jössz már felém nembaj majd megyek én hozzád röntgenre ( ezen meglepődtem) jövőhéten leszek vele kettesben , megporbáljak nyomulni rá ??2022. okt. 23. 14:44
11/13 anonim válasza:
persze, nagyon sok 40 feletti elvált/megcsaló van, aki vágyik valamire, és nem zavarja őket a korkülönbség, hajrá
12/13 anonim válasza:
Sose fogod megdugni, mert akkor nem kérdeznéd.
13/13 anonim válasza:
Nincs esélyed. Marad a mások Marcsa ! De ha a dühödet nem tudod kezelni akkor ölj meg egy beteget. Úgy is ezt csináljak a kórházakban aztán megy az eltusssolas
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!