Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Megpróbáljam tisztázni? Vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megpróbáljam tisztázni? Vagy esélytelen a téma?

Figyelt kérdés

Akarhat tőlem valamit? Vagy én csesztem el?

Szerintetek ez megér még egy próbát?

pár hónapja ismerkedek egy sráccal, jól érzem magam nagyon vele, nevetünk, minden nap beszéltünk stb. nekem több idő kell, hogy érezzek komolyabban valamit, így úgy vooltam vele, hogy randizgatunk még párszor és vagy kialakul valami, vagy sem. nem vagyok a nyomulós fajta, én elvártam, hogy az esetek többségében ő keressen, ő hívjon el. volt, hogy egyik randin megcsókolt, azonban a következőn nem úgy köszönt, innentől kezdve még visszafogottabb lettem, és a " legmerészebb" az volt, hogy moziban a hozzá mertem a vállam érineni az övéhez. amúgy mindig hagytam, hogy ő kezdeményezzen mindenben. előállt azzal, hogy mi is van köztünk. elmondta, hosszas hallgatás után zavartan elmondta, hogy ő nem érzi magát szerelmesnek, de nem is ismerjük egymást még annyira stb. én annyira megijedtem, h kb. közöltem vele, hogy nekem csak havernak kell (ami nem igaz...). rávágta, hogy zseniális, mert ezt érezte rajtam, és így legalább tisztáztuk.. ezek után még elhívott találkozni... nem merem keresni, mert félek, hogy lebőgés lenne, de azért hiányzik, hogy beszélgessünk stb.

Mi a véleményetek?

24L

2016. febr. 29. 12:40
 1/4 anonim ***** válasza:
Azért szerintem kaphatott volna némi bátorítást, valószínüleg úgy vette le, hogy nem működne a dolog, és lefújta az egészet.
2016. febr. 29. 12:49
 2/4 anonim ***** válasza:

"én elvártam, hogy az esetek többségében ő keressen, ő hívjon el"

?? Te nem akartad őt megismerni? Ha nem minek vártad, hívjon, ha igen s kedvet kaptál, miért nem hívtad?

"nem úgy köszönt, innentől kezdve még visszafogottabb lettem"

Nagyon tévedsz.

Nem itt kezdődik....

Megmutatom hol.:

"nekem több idő kell, hogy érezzek komolyabban( de ezt vele nem közöltem)"

"randizgatunk még párszor és vagy kialakul valami, vagy sem"

"elvártam, hogy az esetek többségében ő keressen, ő hívjon el"

Ezeknél kezdődött. Látod, 3 ok is volt amiért lett valami, ami miatt te negatívabb lettél s azt újra nem beszélted meg vele.

"(ami nem igaz...)"

Itt egy gyors gratulációt had adjak. Jól kezdenél egy kapcsolatot....

"mert ezt érezte rajtam, és így legalább tisztáztuk.."

Már jó ideje úgy viselkedsz, nem csoda, érezte. >,<

Miért lenne lebőgés, miért nem mersz?

Haverok státuszban vagytok. Haverként találkozni szeretne veled még 1X. Miért ne tennéd? Lebőgésed már megvolt... Magadban. Ha hiányzik beszélgetés, nyiss felé, kezdj el végre te küzdeni ha eddig küzdést vártál el s mikor ezek miatt megtántorodott, még te lettél visszautasítóbb. Nincs min csodálkozni. Jobban kéne figyelned helyzeteket, gondolkozz többet dolgok miértjein. Nem csak van valami és akkor amiatt majd lesz valami más. Mindennek van oka s előzménye.

Véleményem szerint addig ne akarj bárkivel is ismerkedni se amíg ilyen abszurd dolgokat csinálsz, ennyire nem látni előzményeket s hazudni..., milyen kapcsolataid vannak már nem azért. De tényleg. Nem lehet bennük sok bizalom.

"Akarhat tőlem valamit?"

Ez komoly kérdés?

Küzd érted, megcsókol, keres, el hív, MINDEN NAP BESZÉL ÉS NEVET VELED.

Gondolkodás nem lehet erősséged. Nem baj! Minden csak akarat s gyakorlás kérdése.

"Vagy én csesztem el?"

Ez nem egy vagy. Akar s elcseszted. Többszörösen s több rétegben is.

"Szerintetek ez megér még egy próbát?"

Persze.., de érdemes lenne bevallani mindent ha komolyat szeretnél tőle.

2016. febr. 29. 13:00
 3/4 anonim ***** válasza:
Több hónapja nincs vele semmi ===> egészséges, normális-értelmes párkapcsolat ebből már nem lesz
2016. febr. 29. 13:01
 4/4 anonim ***** válasza:
Velem szívnál nagyot, akkor kb. semmi nem történne soha... :S
2016. febr. 29. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!