Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes átlagos kinézetű férfinak odamenni egy szép nőhöz?Megpróbálhatja?
Lehet csak te látod magad átlagnak, de igazából jóképű vagy, pl. adott csajnak épp az esete.
Ferjem csúnyának látja magát, én meg szívdöglesztőnek
írd már le nálad mit jelent a szép lány szó.
Mert, ami másnak csúnya, lehet neked az a szép.
Az én -mások számára átlag kinézetű - barátom számomra a legvonzóbb férfi a világon.
Persze hogy érdemes
tok mindegy, hogy ki szep, atlagos vagy csunya. anelkul senkinek nem lenne szabad odamennie a masikhoz, hogy elotte nem vettel fel a szemkontaktust es nem adott neki valami biztato jelet, akarcsak ey baratsagos nezest vagy mosolyt, tehat nem kapta el a tekintetet.
ha ez megvan, oda lehet menni, de a semmibol letamadni noket ugy, hogy ok nem is vettek teged eszre, (akar szepek, akar csunyak) a legnagyobb suttyosag.
6
utcán tudod hány ember fog szemkontaktussal "megáldani", ha mindenki a telefonba van bújva.
Én pl azért sem merek megszólítani senkit, mert nemhogy rám nem néz, de elnéz. Pedig nem vagyok hegyi troll külsejű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!