Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes átlagos kinézetű férfinak odamenni egy szép nőhöz?Megpróbálhatja?
10
Elkezdi megtiltom xd koszi anyuci, majd eldontom mit szeretnek
tok mindegy, hogy ki szep, atlagos vagy csunya. anelkul senkinek nem lenne szabad odamennie a masikhoz, hogy elotte nem vettel fel a szemkontaktust es nem adott neki valami biztato jelet, akarcsak ey baratsagos nezest vagy mosolyt, tehat nem kapta el a tekintetet.
ha ez megvan, oda lehet menni, de a semmibol letamadni noket ugy, hogy ok nem is vettek teged eszre, (akar szepek, akar csunyak) a legnagyobb suttyosag.
A nők 95%a nem hajlandó senkivel sem szemezni, nem adnak jeleket. Szóval de, odamegyek jel nélkül is. Be is bacna, ha arra várnék.
10-es vagyok!
13-as...,most komolyan, ekkora idióta kérdésre mit lehet válaszolni?
16
Ez nem valami film. Az utcan senki nem fogja neked megmondani, hogy magacska mire gondol, amikor nez.
Amugy utcan pl sokkal normlisabban kezelik, mint egy tarskereson
Hát, szerintem nem érdemes.
Én baromi csúnya vagyok, az x+1. elutasítást meg nincs kedvem meghallgatni. Nem tudom, én most egy kicsit megcsömörlöttem.
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!