Ha egy férfi unalmas,fárasztó,nincs humora,nem vicces,nem okos,nem is néz ki jól inkább átlagos,attól még összejöhet vele egy nő?
Ugye azt tudod, hogy az emberek nem egyformák? A nők sem egyformák. Ami az egyiknek fárasztó, a másiknak az év poénja. Csak meg kell találni, aki hozzád illik.
Az soha nem lesz unalmas, hogy elhívsz valakit kávézni, sétálni.
Igen, összejöhet vele egy nő!
Egy unalmas, fárasztó, nincs humora, nem vicces, nem okos, nem is néz ki jól, egy inkább átlagos nő.
Nincs ezzel baj, rengeteg ilyen nő van, csak kategóriádon belül keresgélj, akkor nem ér csalódás!
Nézd azért ez tényleg nem túl izgalmas téma, hogy nem kaptál 100-as izzót.
Szerintem inkább próbálkozz film, sorozat, könyvélményröl beszélgetni.
Ha valakinek nincs humora, azt sem férfiban, sem nőben nem tudom tolerálni.
És nem is az a baj hogy nem humorizál, hanem hogy nem is érti a humort az az ember akinek nincs humora. Ha bedobok valami poént, vagy együtt nézünk egy műsort amiben viccelődnek, nem érti, és ez az amiért én kerülöm a humortalan embereket.
Plusz ha valamelyikünk elesik esetleg, azon is olyan jót lehet röhögni, de az ilyen ember azon sem tud, általában öniróniája sincs és megsértődik az egész világra ha elesik.
A humor és a nevetés az élet sója, nekem a lételemem, nem tudnék nélküle élni.
Az hogy unalmas, átlagos külsejű és nem okos, nem lenne gond, de a sótlan embereket kerülöm.
32N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!